Kā izvērties par TV šova slavenību kļuvušās 13 gadus vecās meitenītes – grūtnieces liktenis pēc 6 gadiem

Puisis šobrīd jau atrodas brīvībā. Viņš nevēlas sniegt komentārus par šo situāciju. Ivans mēģina dzīvot normālu dzīvi, bet ar Aļonu nesazinās. Aļonas dzīve ir uzlabojusies. Viņa apprecējās ar citu vīrieti. Meitene turpina dzīvot dzimtajā pilsētā Sizraņā.

Viņa audzina meitu un cenšas viņai sagādāt visu nepieciešamo. Bet šim stāstam ir arī negatīvā puse, milzīgs skaits krāpnieku, kas veido viltus lapas, mēģina nopelnīt naudu uz Aļonas vārda rēķina.

Naudas krāpšana

Krāpnieki lūdz naudu it kā no Aļonas vārda, izkrāpjot no cilvēkiem lielas naudas summas. Lai gan Aļonas bērnība nebija tāda kā daudziem citiem bērniem, jo viņa agri kļuva par māti Aļona Ševčuka nenožēlo meitas piedzimšanu.

LASI VĒL: Precētam pārim nevarēja būt savu bērnu un viņi adoptēja trīnīšus, un pēc nedēļas viņi uzzināja kaut ko neticamu

Viņa priecājas, ka kļuva par jauno māmiņu. Lai gan meitene ir priecīga par jaunās māmiņas statusu, viņa cenšas neatcerēties, kas notika 2015. gadā, jo par viņu tika ļoti daudz baumots.

Viņa ir apmierināta ar savu pašreizējo vīru. Viņiem patīk atpūsties kopā, ģimenes lokā, dažreiz viņi atstāj meitu vecmāmiņai, lai pavadītu laiku divatā.

Aļonai tagad ir 19 gadu. Viņa mācās Samāras Valsts tehniskās universitātes filiālē savā dzimtajā pilsētā. 2021. gada 27. janvārī Aļona laida pasaulē savu otro mazuli un tas viņu padarījis divtik laimīgu.

Pievienot komentāru