Kā nomazgāt lustru to nenoņemot

Lustrām ir nepieciešama kompetenta un regulāra apkope. Mēs pateiksim, kā nomazgāt lustru, nepieliekot daudz pūļu. Uz lustras vienmēr uzkrājas putekļi un kā arī tauku pilieni. Vispirms tev ir jānosaka, cik netīra ir tava apgaismes ierīce.

Lai mazgātu lustru to neizņemot, atslēdz elektrību. Tāpat izskrūvējiet spuldzes. Tu vari zem lustras uz grīdas uzklāt kādu avīzi vai lupatu, lai grīda nepaliek netīra.

Pēc tam tev jāizvēlas mazgāšanas līdzeklis atkarībā no materiāla, no kura izgatavota lustra, netīrības pakāpe un paredzamais rezultāts.

Neapšaubāmi, šodien vienkāršākais veids, kā mazgāt lustru, tostarp no kristāla, ir izmantot īpašus līdzekļus – aerosolu, kam nav nepieciešama skalošana. Šādu rīku var iegādāties jebkurā datortehnikas veikalā. Uzklāj aerosolu uz visas lustras virsmas un ļauj tai nožūt. Šī metode būs dārgāka nekā citas, bet tā ir jo īpaši piemērota, ja vēlas nomazgāt lustru to nenoņemot.

Lustras var mazgāt ar ūdeni, pievienojot mazgāšanas līdzekli, kas paredzēts trauku mazgāšanai. Pēc mazgāšanas ar ziepjūdeni, ierīce ir jānomazgā ar tīru ūdeni, un, lai lustra spīdētu, to var noslaucīt ar sausu drānu.

Lai kristāla vai stikla lustras spīdētu, tu vari izmantot populāru recepti. Ūdeni pievieno amonjaku, proporcionāli viena ēdamkarote amonjaka uz viena litra silta ūdens.

Atceries, ka lustru var savienot ar barošanas avotu tikai pēc tam, kad tā ir pilnībā nožuvusi un ieskrūvētas atpakaļ spuldzītes!

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru