Kā pareizi izvadīt sāli no organisma

Vesela cilvēka organisms spēj absorbēt sāli, kas uzņemts ar ēdienu un ūdeni, un visu lieko izvadīt.

Tomēr, ja organismā ir izjaukta sāls apmaiņa, smagākie sāļi sāk nosēsties sev ērtās vietās un spēj izsaukt dažādas slimības – tādas kā osteohondroze un citas locītavu slimības. Ar fitoterapijas palīdzību var ļoti sekmīgi cīnīties ar sāls atliekām organismā.

Attīrīšanās ar rīsiem

Process, kurā notiek attīrīšanās ar rīsiem ir samērā vienkāršs. 3 ēdamkarotes rīsu aplejiet ar 1 l ūdens un atstājiet uz nakti. No rīta ūdeni nolejiet, ielejiet svaigu un vāriet 5 minūtes. Pēc tam rīsus noskalojiet, ielejiet atkal tīru ūdeni un vēlreiz vāriet 5 minūtes. Šādu procedūru nepieciešams atkārtot vēl 2 reizes. Pēc 4 vārīšanās reizēm rīsus vēl siltus jāapēd un pēc tam 3 h neko nedrīkst ēst. Pēc tam ēdiet sev normālu uzturu, iekļaujot tajā žāvētus augļus. Caurspīdīgie, tukšie rīsi šajā gadījumā darbojās ne kā ēdiens, bet kā zāles – tie kā absorbents uzsūc visu lieko sāli un izvada to ārā.

Šādas attīrīšanās kurss ir 10 dienas.

No žāvētajiem augļiem var uztaisīt „kūciņu”: caur gaļas mašīnu samaliet 300 g aprikozes, rozīnes, plūmes, pievienojiet tur pusi citrona un visu aplejiet ar medu. Šo „kūciņu” glabājiet ledusskapī un lietojiet pa 1 ēdamkarotei  dienas otrajā pusē.

Glābēja lauru lapa

Attīroties ar lauru lapām jāievēro mērenas fiziskas aktivitātes. Ielejiet katliņā 0.5 l ūdens un pievienojiet 5 lauru lapas un vāriet 20 minūtes. Iegūto šķidrumu jādzer pa malciņam 2-3 reizes dienā. Tā kā šis veids skaitās diezgan spēcīga zarnu attīrīšanās metode, tāpēc šādu līdzekli drīkst lietot 3-5 dienas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru