Kā saprast, ka jums ir celibāta vainags?

Daudziem cilvēkiem, visbiežāk skaistā dzimuma pārstāvēm, vārdu savienojums “celibāta vainags” skan kā pareģojums.

Tiek uzskatīs, ka šo parādību ir grūti noņemt, un ar tādu problēmu galā var tikt tikai profesionāļi okultisma jomā. Tomēr tie paši mistiķi un ekstrasensi apgalvo, ka tāda veida negatīvo programmu bieži vien jauc ar lāstiem uz vientulību, ko novāc ar universālām metodēm. Īstais celibāta vainags ir ārkārtīgi reti sastopams. Kā rāda prakse, tā esamību nosaka vairākas pazīmes.

Kas liecina par celibāta vainagu ikdienas dzīvē

Nopietnu attiecību trūkums

Tas ir pirmais, kam vajadzētu satraukt cilvēku ap 25 gadiem un vecākiem. Ja pa visu šo laiku nav izdevies aiziet tālāk par konfekšu-puķu periodam, tad ir laiks celt trauksmi. Sākumā izanalizējiet notiekošo. Celibāta vainaga gadījumā katrs mēģinājums pagarināt romānu izgāžas visdažādāko iemeslu dēļ. Kā likums, partneris gluži vienkārši pēkšņi pazūd, nepaskaidrojot savu lēmumu pārtraukt attiecības. Sistemātiska tāda scenārija atkārtošanās liecina par celibāta vainaga esamības augstu iespējamību. Gadījumā, kad ir uzlikts vientulības lāsts, cilvēks pat var apprecēties, bet rezultātā tik un tā paliek viens.

Nelaimīga personīgā dzīve citiem ģimenes locekļiem.

Pastāv viedoklis, ka spēcīga negatīvā enerģija tiek mantota no viena asins radinieka uz otru pa sieviešu vai vīriešu līniju. Piemēram, ja vecmāmiņai, mātei un meitai nav bijis patstāvīgs izredzētais, bet viņu dzīves scenārijs ir gluži kā nokopēts, tad runa var būt par mantotu celibāta vainagu. Katrā nākamajā paaudzē negatīvā enerģija izpaudīsies vēl spēcīgāk, līdz kamēr atradīsies speciālists, kas spēs to neitralizēt.

Bailes no vientulības.

Dažiem cilvēkiem vientulība kļūst par dzīvesveidu. Viņi nesajūt diskomfortu par to, ka viņiem nav otrā pusīte, un viņi izdara apzinātu izvēli par labu paši savai brīvībai. Tomēr celibāta vainaga nēsātājs, tieši otrādi, cenšas izveidot attiecības. Perspektīva palikt vienam pa īstam viņu biedē, bet pārdomas par šo tēmu var pat novest līdz depresijai.

Problēmas intīmajā sfērā.

Šī pazīme tiek uzskatīta par netiešu, bet savienojumā ar pirmajām divām tā palīdz pārliecināties par pretējas iedarbības esamību. Pilnīgs dzimumdzīves trūkums bez objektīviem iemesliem apstiprina, ka cilvēkam ir celibāta vainags.

Sirds-asinsvadu saslimšanas.

Vēl viens otrās pakāpes simptoms, kas jāapskata tikai kopumā. Ezotēriķi skaidro, ka tāda veida negatīva programma bloķē sirds čakru, kas tādējādi provocē sirds-asinsvadu sistēmas saslimšanas.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru