Kā sev pakļaut dažādu Zodiaka zīmju vīriešus

Horoskops sniedz rekomendējoša rakstura padomus par to, kā pakļaut sev vīrieti pēc Zodiaka zīmes, zinot viņa vājās puses.

Katram vīrietim ir vājās vietas, un, ja uz tām nedaudz uzspiest, tad sieviete var pakļaut kavalieri sev. Astroloģija piedāvā noskaidrot sava izredzētā vājās vietas, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi.

Auns

Ja šīs zīmes pārstāvim ir kāda vājība, tad tas ir ēdiens. Viņš ir gatavs pārdot savu dvēseli, lai tikai izbaudītu garšīgu ēdienu. Un, jo izsmalcinātāks būs ēdiens, jo ātrāk izdosies viņu piesaistīt sev un pakļaut ģimenes dzīvei. Un tur viņš viegli pakļausies manipulācijām, zinot, ka par visām darbībām viņš iegūs balvu – gardumu porciju.

Vērsis

Vīrietis pakļausies sievietei tikai tad, ja viņš sapratīs, ka viņa ir viņa pateicīgais klausītājs. Tāpēc izredzētajai vajag pilnībā pārvērsties par dzirdi un klausīties visus viņa stāstus. Bet nesatraucieties, jums būs interesanti un amizanti klausīties, jo viņš tik daudz visa kā zina, ka garlaicīgi noteikti nebūs. Bet, lai viņš pilnīgi un galīgi būtu jūsu, vajag spēt uzturēt sarunu.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvja dzīvē viss ir saistīts ar aktīvu darbību. Bet, lai sievietes viņu sev pakļautu, viņai vajag atrast sev aizraušanos, un kļūt par profesionāli tajā. Tad vīrietis noteikti nespēs dzīvot bez jūsu padomiem, un vienmēr būs atkarīgs no jūsu izteiktā viedokļa.

Vēzis

Šim vīrietim nav vienaldzīgs seksuāla rakstura mierinājums, tāpēc sievietes rokās ir samērā svarīgs arguments. Un to var izmantot tikai tad, ja jums kaut ko vajag saņemt no vīrieša. Un nav svarīgi, kas tas būs – rīcība vai priekšmets. Ja viņš visu izdarīs, kā jūs vēlaties, tad tiks atalgots ar mīlēšanos un mīlestību.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvis necieš, ja viņa viedoklis netiek apstiprināts, un jo vairāk, ja tas tiek nepamatoti kritizēts. Un, ja sieviete vēlas pakļaut sev šo vīrieti, viņai nevajag censties runāt viņam pretī un uzspiest savu redzējumu par esošo problēmu. Viņam ir jāsajūt, ka viņa padomi ir vajadzīgi, kā arī, ka viņa viedoklis ir interesants.

Jaunava

Nekas tā neuzbudina šos vīriešus, kā brīnumi un jauni pārsteigumi. Tāpēc sievietei jākļūst neparedzamai, un jālutina šis vīrietis ar patīkamiem pārsteigumiem. Bet pārāk nepārcentieties ar neparedzamību, jo šīs zīmes pārstāvim izveidosies pieradums, un viņš vairs tā nepriecāsies par jaunām sajūtām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru