Kā sev pakļaut dažādu Zodiaka zīmju vīriešus

Svari

Vīrietim pastāvīgi šajā dzīvē pietrūkst pastāvīguma un mērenības. Tāpēc, lai viņu pakļautu pēc pilnas programmas, sniedziet viņam uzmanību un ieprieciniet ar nelieliem pārsteigumiem. Un par visām šīm sievišķīgajām darbībām viņš kārtīgi pateiksies. Un viņš noteikti prot būt pateicīgs, tāpēc sievietei vajag rēķināties, ka praktiski jebkura viņas vēlme tiks piepildīta.

Skorpions

Šis ir kaislīgs un prasmīgs partneris, tāpēc viens kārdinošs sievietes ķermenis vien var viņam likt zaudēt prātu. Un, lai pakļautu šīs zīmes pārstāvi, sievietei ir jāpiemīt labai figūrai un seksuālam ārējam izskatam. Tad viņš noteikti būs jūsu varā, un sāks izpildīt visas sīkās prasības. Bet tikai nepārspīlējiet ar vēlmēm.

Strēlnieks

Vīrietim nekas vairāk šajā dzīvē nav vajadzīgs, kā vien pastāvīgi justies kā uzvarētājam. Un sievietei viņam ir jārada tādi apstākļi, lai viņš būtu panākumu virsotnē. Lai to panāktu, izredzētajai vajag aprobežoties ar pacietību un izrādīt elastību tajos apstākļos un situācijās, kur tas ir nepieciešams. Un tad ar šo zīmi var pīt jebkāda garuma virves.

Mežāzis

Šie ir vieni no visnecaurlaidīgākajiem pārstāvjiem. No sākuma liekas, ka nevienai sievietei neizdosies viņu sev pakļaut. Jo nāksies saskarties ar viņa spītību, un uzklausīt ne mazums kritiku savā virzienā. Bet, ja vīrietis ir iemīlējies savā izredzētajā, tad viņš viņas laimīgas labklājības dēļ ir gatavs jebkāda veida upuriem. Lai gan likt viņam sevī iemīlēties sievietei arī ir pārāk liela problēma.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvja vienaldzīgums vienkārši gāž no kājām. Sieviete uz viņu var mēģināt jebkāda veida darbības, bet ne viena no tām nenesīs vajadzīgo rezultātu. Un, ja tikai vīrietim iespers zibens, tikai tad viņš sāks kustēties. Likt viņam darboties var tikai tad, ja sieviete atrod kārtējo pielūdzēju. Un arī nav teikts, ka tāds vīrietis metīsies atkarot savu izredzēto un sāks pakļauties viņai vienīgai.

Zivis

Šīs zīmes vīrietis vienkārši dievina sieviešu roku maigos pieskārienus. Tāpēc, ja viņai no šī vīrieša kaut kas ir vajadzīgs, nebaidieties viņam pieskarties vai arī veikt vieglu masāžu. Tamlīdzīgas darbības spēj ne tikai pakļaut vīrieti, bet arī likt izpildīt praktiski katru viņas vēlēšanos. Bet ar kādu vēlmi viņš pēc tam sāks pildīt apsolīto, par to vēsture klusē.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru