Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

Kabala ir mistiska zinātne un mistiskā prakse jūdaismā, raksta Stiri Actuale. Tā ļauj cilvēkam sākt saprast labāk sevi, savu parādīšanos uz planētas, kosmosā, iemeslu visam ar sevi notiekošajam.

Lūk Zodiaka zīmju raksturojums, saskaņā ar Kabalu:

Nissan (Auns)  

Tie ir spēcīgi, enerģiski, drosmīgi un ļoti steidzīgi cilvēki. Viņi cenšas uzvarēt – jebkurā situācijā. Viņi ir ļoti uzticīgi tuviniekiem, gatavi ziedot savas intereses tuvinieku labklājības dēļ.

Auniem piemīt īpaša enerģija, kas palīdz viņiem pārvarēt šķēršļus un atrast izeju no jebkuras situācijas. Viņu planēta – aizstāvis ir Marss, tāpēc Auniem vajadzētu iemācīties, kā pārvarēt konfliktus.

Ijar (Vērsis)

Vērsis ir zemes, sievišķā zīme; tas ir jauns zvaigznājs, silts un labsirdības pārklāts. Viņam piemīt īpaša uguns. Šie cilvēki ir kaislīgi, aizrautīgi un ar tieksmi uz radošām darbībām.

Viņi tiecas pēc stabilitātes. Viņiem nākas cīnīties ar sevi, risināt iekšējos konfliktus. Vērši plēšas pušu starp vēlmi būt brīviem un tieksmi pēc drošības un stabilitātes.

Lasi arī: Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

Sivan (Dvīņi)

Sivan ir gaisa enerģija. Tāpat kā gaiss, Dvīņi ir nepastāvīgi un mainīgi, saskarsmē viegli un aktīvi. Viņi reti mēdz būt 100 % apmierināti ar savu dzīvi.

Viņus virza ambīcijas, viņi tiecas pēc kaut kā labāka un lielāka. Dvīņi ir ļoti komunikabli, viegli atveras cilvēkiem, viņus gaida panākumi sfērās, kur nepieciešams izveidot kontaktus ar cilvēkiem.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ifōr</cite>

    Kabalas zodiaks nesakrīt ar rietumu. Piem., man dzimšanas diena 23. maijs un pēc rietumu esmu Dvīnis, bet pēc Kabalas – Vērsis. Kādi datumi ātrai zīmei? Citādi, taču, šai informācijai nav nozīmes!

Pievienot komentāru