Kāda ir atšķirība starp vienas Zodiaka zīmes sievietēm un vīriešiem?

Par to, kāda ir atšķirība starp vienas Zodiaka zīmes sievietēm un vīriešiem, lasiet mūsu rakstā.

Nav nekāds noslēpums, ka dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji atšķiras ar raksturiem un attieksmi pret dzīvi. Bet, ja paskatāmies detalizētāk, vienas un tās pašas Zodiaka zīmes vīrieši un sievieti nav līdzīgi viens otram. Piederība noteiktam dzimums var gan pastiprināt noteikta rakstura īpašības, gan tās arī pavājināt.

Auns

Vīrieši: Aktīvas un apņēmīgas personības. Tādi vīrieši uzsprāgst vienā acumirklī, un ir gatavi uzsākt kautiņu ar katru, kas pagadīsies viņiem ceļā. Visu panāk ar savu spēku un spiedienu. Sacenšas līdz pēdējam elpas vilcienam. Viņiem trūkst izturības, bet niknuma un gara spēka ir tik daudz, ka pietiks, lai vieni paši stātos pretī veselai armijai.

Sievietes: Ne mazāk aktīvas personības. Tādas sievietes ir vienaldzīgas pret konfliktiem un visādi cenšas no tiem izvairīties. Savu viņas panāk, pateicoties savam sievišķīgajam šarmam, intelektam un asprātībai. Sievietes Auni, kā likums, ir gudrākas un viedākas par savas zīmes vīriešiem. Turklāt šīs jaunkundzes nav tik agresīvas. Viņas dod priekšroku savu agresiju izmest nevis uz kaujas lauka, bet gan sporta zālē.

Vērsis

Vīrieši: Samērīgas un mierīgas personības, kas ilgi domā, bet visu dara pamatīgi un uz mūžu. Šie ir atbildīgi cilvēki, kuri ir uzticīgi dotajam vārdam, dievina komfortu un cenšas kļūt par piemēru pārējiem. Tādi vīrieši īpaši neseko līdzi savam ārējam izskatam, jo viņu galvenais kritērijs ir iekšējās īpašības. Pēc rakstura visbiežāk ir introverti.

Sievietes: Atšķirībā no Vēršu vīriešiem, šīs zīmes jaunkundzes var slinkot. Viņas ir lieliskas saimnieces, un viņām patīk apkopt māju, bet viņas skaidri apzinās, ka ģimenes ienākumu guvējam ir jābūt vīrietim. Viņām ne pārāk patīk strādāt ar rokām, viņas dod priekšroku komandēt un sniegt padomus. Viņas dievina rūpēties par sevi, pastiprinātu uzmanību veltot savam ārējam izskatam. Ja runājam par raksturu, tad šīs sievietes ir atklātākas, nekā Vēršu zīmju vīrieši.

LASI VĒL: 

Brīnišķīgs laiks Dvīņiem un naudas zaudējums Skorpioniem: horoskops jūnijam visām zodiaka zīmēm

Dvīņi

Vīrieši: Šīs zīmes stiprais dzimums ir uzņēmīgs un aktīvs. Dvīnis vienmēr ir galvenajās lomās, viņš ir dzimis diplomāts, jo spēj panākt vienošanos ar praktiski jebkuru cilvēku un par pilnīgi jebko. Tāds vīrietis visbiežāk ir karjerists, un var izmantot informāciju, lai diskreditētu konkurentus un iegūtu vēlamo amatu.

Sievietes: Dvīņu jaunkundzes arī ir sabiedriskas un pat runātīgas. Viņas ir slavenas klačenes, bet viņu tenkas nav bīstamas. Saziņa vienkārši sniedz viņām baudu. Viņas necentīsies iegāzt citus cilvēkus, vai arī aprunāt tikai pašas sava izdevīguma dēļ. Atšķirībā no bezrūpīgajiem Dvīņu zīmes vīriešiem, šīs sievietes ļoti daudz domā un analizē.

Vēzis

Vīrieši: labsirdīgie un jūtīgie Vēža zīmes vīrieši cenšas būt bezrūpīgi un ar visiem saglabāt draudzīgas attiecības. Tās ir noturīgas personības, kuri cenšas nevienam neizrādīt savas vājības, un savas problēmas atrisināt patstāvīgi. Viņiem novērojama spēcīga pieķeršanās mātei, no kā viņi arī meklē sev sievu, kura pēc visām īpašībām atgādinās mammu.

Sievietes: Atšķirībā no vīriešiem, Vēža zīmes sievietes bieži žēlojas par dzīvi, viņas ir depresīvākas un raudulīgākas. Visas viņu emocijas ir redzamas uzreiz, jo tas ir veids, kā viņas piesaista sev uzmanību, lūdz palīdzību un atbalstu. Tiesa, šīs savas uzvedības dēļ viņas nereti bojā garastāvokli visiem apkārtējiem. Sarežģītās situācijās viņas kļūst bezpalīdzīgas un nereti visas cerības liek uz citiem.

LASI VĒL: 

Brīnišķīgs laiks Dvīņiem un naudas zaudējums Skorpioniem: horoskops jūnijam visām zodiaka zīmēm

Lauva

Vīrietis: Šīs zīmes pārstāvji meklē atzinību no apkārtējiem. Lauvas ir izteikti līderi, viņi vienmēr sev paņem visu to labāko. Tiesa, reizēm viņu egoisms var pārkāpt visas robežas. Visā citā viņi ir ārkārtīgi sabiedriski, ir “sabiedrības dvēseles” un cilvēks, kuram līdzināties vēlas visi apkārtējie. Lauvas reti lūdz palīdzību, bet ir ārkārtīgi atsaucīgi, un gatavi rūpēties par citiem.

Sievietes: šīs zīmes jaunkundzes ir ieturētākas un “aukstākas” par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Viņas sapņo par to, ka viņas apbrīno, bet reālajā dzīvē tā labā dara daudz mazāk, nekā to dara vīrieši. Tajā pat laikā viņas ir ne tik egoistiskas, kā Lauvu zīmes vīrieši. Šīs dāmas arī pašas nekautrējas palūgt palīdzību, bet dara to ārkārtīgi eleganti un dabiski.

Jaunava

Vīrieši: matemātiskā prāta īpašnieki, Jaunavas zīmes vīrieši ir ļoti mērķtiecīgas personības, kuri vienmēr iegūst kāroto, pateicoties saviem strikti izvirzītajiem plāniem. Šie ir galvenie darbaholiķi starp visām pārējām Zodiaka zīmēm, pienākuma cilvēki, kuri runā tikai par lietu. Viņi ārkārtīgi sabiedriski, un viegli atrod kopīgas intereses ar jebkuru cilvēku.

Sievietes: Jaunava ir sievišķīga zīme, tāpēc šīs zīmes vājā dzimuma pārstāves ir vissievišķīgākās būtnes uz Zemes. Kā jau visas sievietes, viņas ir mazāk koncentrējušās uz darbu, bet vairāk uz ģimeni un kārtību. Viņām nav vīriešu ambīciju, un viņas ir noslēgtākas, salīdzinājumā ar vīriešiem, bet, ja šīs zīmes stiprā dzimuma pārstāvji ir par sevi pārliecināti, tad sievietes Jaunavas ir pašpārliecinātas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru