Kāds bērns Ķīnā nobloķēja mammas telefonu uz 48 gadiem

Divus gadus vecais Šanhajas iedzīvotājs nobloķēja savas mammas I-phone. Lieta tāda, ka bērns vairākkārtīgi ievadīja nepareizu paroli telefonā. Sieviete apgalvo, ka viņa telefonu izmantoja, lai parādītu bērnam izglītojošus video.

Tomēr šoreiz, kad viņa atnāca mājās, viņa atklāja, ka nepareizā parole ir ievadīta tik daudz reižu, ka telefons ir nobloķēts uz 25 miljoniem minūšu.

“Man nāktos gaidīt 48 gadus, lai varētu savam mazdēlam izstāstīt par viņa tēva kļūdu”, – smejas mamma.

Jāatzīmē, ka teorētiski tāda pati situācija var notikt arī ar jūsu telefonu. Pietiek vien nepareizi ievadīt paroli vairākas reizes. Apple drošības sistēma nepareiza koda ievades gadījumā bloķē ierīci, palielinot laiku, un tādējādi sākotnēji nelielais intervāls ar katru nepareizu mēģinājumu pieaug.

Dabīgi, šāda veida bloķēšana nav iemesls skriet uz salonu pēc jauna telefona. Pietiek vien izpildīt iestatījumu prasības. Tā kā gadījumā, ja jūs regulāri saglabājat rezerves kopijas, sekas jums ies secen.

​Starp citu, šis stāsts izraisīja nopietnus strīdus Ķīnas teritorijā un sociālajos tīklos. Lielākā daļa cilvēku uzstāj uz to, ka mammai nevajadzēja atstāt telefonu bērnam bez uzraudzības. Tā kā, ja jums ir mazi bērni, esiet uzmanīgi, kad dodiet viņiem telefonu.

avots

Pievienot komentāru