Kāds superspēks tev piemīt saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi. Dvīņi – apburoši, bet Jaunavas – nodevīgas un viltīgas!

Katrai zodiaka zīmei piemīt sava superspēja, kura palīdz viņiem personiskajā dzīvē un darbā. Ne visas palīdz iekarot pasauli, bet toties padara cilvēku dzīvi nedaudz labāku.

Lūk, kāds superspēks tev piemīt, ja tic tavai zodiaka zīmei:

Auns – nesagraujama pārliecība

Diezin vai tev izdosies pārliecināt Aunu atkāpties no nozīmētā mērķa. Un tas ir pareizi: kur tu esi redzējis varoni, kurš šaubītos par izvēlēto ceļo, kad līdz mērķa sasniegšanai palikuši tikai divi soļi? Kad Auns spēj nodalīt neatlaidību no spītības, viņš kļūst vienkārši neuzvarams.

Vērsis – prot aprēķināt pāris soļus uz priekšu

Vērsis to dara pārliecinoši un apdomīgi, neklausītos sestās maņas miglainajās sajūtās. Vērsim turklāt piemīt nesalaužama neatlaidība, tāpēc viņš nekādos apstākļos nepazaudēs mērķi. Tas viņu padara par spēcīgu līderi, kuri motivē apkārtējos lielām lietām. Un Vērsim piemīt vēl kāda superspēja – prasme pareizi apieties ar naudu.

Dvīņi – neticami pievilcība

Dvīņi prot dāvāt cilvēkiem mīlestību un atbalstu pašos grūtākajos mirkļos, palīdzot viņiem kļūt stiprākiem un pārliecinātākiem. Tas arī piešķirt viņiem neticami burvīgumu, kas palīdz iekļūt citu dvēselēs un izlocīties no situācijām, kurās citi jau sen būtu padevušies.

Vēzis – satriecoša intuīcija

Tu ar visu savu būtību jūti pat mazākās briesmas. Un tas attiecas ne tikai uz kādām dzīves situācijām un draudiem veselībai, bet arī materiālo labumu – ja tu kaut kur ieguldīsi naudu, nav iespējams, ka tas varētu būt neizdevīgi. Vēzim piemīt unikāla spēja redzēt visu kopainu un kalt tālejošus plānus.

Lauva – radoša pieeja

Šis superspēks palīdz Lauvām būt unikālām un pārvērst pat pašu neinteresantāko lietu par kaut ko nozīmīgu un ļoti interesantu. Vēl viens superspēķs – spēja izveidot sev “sapņu komandu”, kura palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus. Iekšējā uguns palīdz Lauvām pārvarēt jebkuras grūtības un iziet no tām neskartām.

Jaunava – spēja izdomāt plānu, kurš nostrādās pat apokalipses gadījumā

Jaunavas pluss ir tas, ka viņa spēj gūt labumu tur, kur zaudējums šķiet neizbēgams. Šīs zīmes pārstāvji var jebkuru situāciju pārvērst tā, lai iegūtu vairāk, nekā ir ieguldījuši pūles. Turklāt Jaunavām piemīt iedzimta spēja mierināt tos, kam tas ir nepieciešams, palīdzot viņiem pārvarēt dzīves grūtības un rast sevī spēkus virzīties uz priekšu.

Svari – draudzīgums

Reti kurš grib tev “uzkāpt uz galvas”, jo darīt pāri cilvēkam, kurš tik patiesi smaida un iziet uz kompromisiem, ir neiedomājami. Tava maniere būt labam pret visiem, veiksmīgi tev atvērs pat visciešāk aizvērtās durvis.

Skorpions – spēja apkārtējos atrast vājo vietu un to izmanto savā labā

Tev ir lieliski zināms, uz ko un kad ir jāizdara spiediens, lai nevienam nebūtu ne vēlēšanās, ne iespējas pretoties tavai gribai. Pat ja tu neesi studējis psiholoģiju profesionālā līmenī, tu veikli vari tikt galā ar saviem oponentiem un sev tuviem cilvēkiem. Tu mierīgi spēj saviļņot cilvēkus veikt pasaules revolūciju, ja vien tev tas būs vajadzīgi.

Strēlnieks – spēja uzlādēt apkārtējos enerģiju

Tev vienmēr apkārt ir cilvēki. Daudzi no viņiem ir ar tevi kopā no bērnības vai jaunības. Viņi risina tavas problēmas, traucas pie tevis pēc pirmā sauciena, pacieš tavu sarkasmu. Protams, arī tu viņu dēļ daudz ko dari: aizsargā, aprūpē, palīdzi sarežģītās situācijās. Tomēr, kā likums, viņi ne vienkārši izmanto tavu labvēlību, bet ir tev patiesi pateicīgi.

Mežāzis – neatlaidīgs

Tur, kur citi nolaiž rokas un peldas savā bezspēcībā, Mežāži neatlaidīgi strādā. Tavā leksikonā nav vārdu “piekāpties” un “padoties”, tu sasniedz sarežģītus mērķus tieši tāpēc, ka nedod sev atlaides un neļauj atkāpties. Tavs iekšējais kodols nav no dzelzs, bet no mithrila, kas tevi padara par gandrīz vai leģendāru radību.

Ūdensvīrs – novatorisks

Tu esi tik radošs cilvēks, ka iespējamo zombiju uzbrukuma laikā, tu izmantosi piparus un kāršu kavu, un pēc tam šos rīkus vēl patentēsi un varēsi nopelnīt. Tu zini kā atjaunoties no pelniem, un atjaunot izpostītu dzīvi ķieģeli pa ķieģelim, neatkarīgi no tā, kāds ir likteņa trieciens. Kad citi padodas un kapitulē, Ūdensvīri tikai aizdegas.

Zivis – maigums

Aiz ārēja infantīlisma slēpjas diezgan stingrs raksturs. Zivis vienmēr zina, ko vēlas, bet tie, kas tevi nenovērtē, no tā cieš. Tevi nevar piespiest darīt to, kas tev pa īstam nepatīk. Šī jūtīgā zodiaka zīme uzsūc enerģiju, bet Zivju elements ir ūdens, un tāpēc Zivis ir pēc būtības maigas.

Vai piekrīti šādam raksturojumam?

avots: lostmisfits.com

Pievienot komentāru