Kāds tēvainis pieprasīja viņu apkalpot bez rindas, taču lidostas darbiniece izrādījās daudz attapīgāka

Es arī vēlētos strādāt kopā ar tik kolosālu kolēģi!

Tika atcelts United Airlines reiss. Vienai vienīgajai darbiniecei, kura atbild par aviobiļešu pārrezervēšanu, nācās apkalpot ļoti garu rindu. Pēkšņi pie meitenes pienāca ļoti agresīvs tēvainis. Viņš nometa savu biļeti viņai uz galda un sacīja:

“Man vajag biļete uz nākošo reisu un pilnīgi noteikti biznesa klasē!”

“Es ar labprāt jums palīdzētu, bet no sākuma man jāapkalpo tie cilvēki, kas stāv pirms jums rindā. Pēc tam mēs varam kaut ko izdomāt kā atrisināt jūsu radušos problēmu.”

Šāda atbilde, protams, vīrietim nepatika. Viņš skaļi, tā, lai visi apkārtējie dzird, iekliedzās:

“Tu vispār zini, kas es esmu?!”

Darbiniecei šāds jautājums nebūt nelikās pārsteidzošs. Viņa uzreiz ieslēdza skaļruni, ar kura palīdzību viņas runāto sadzirdēja visi pasažieri.

“Uzmanību! Pie 14. vārtiem stāv vīrietis, kurš nezina, kas viņš ir. Ja ir kāds, kas var noteikt vīrieša personību un palīdzēt, lūdzam vērsties pie 14. vārtiem.”

Tie cilvēki, kas stāvēja rindā, smējās kā kutināti, bet riebīgais vecis caur zobiem nolamāja sievieti no galvas līdz kājām.

Pat īsti nesamulsusi viņa atbildēja, ka viņas pasūtīšanai arī nāksies stāties rindā. Pēc šī atgadījuma visi apkārt esošie cilvēki smējās līki, bet nosarkušais vīrietis centās pēc iespējas ātrāk tikt prom.

Pievienot komentāru