Kam nauda, kam – mīlestība. Lūk, ko dažādas Zodiaka zīmes var gaidīt šī gada beigās

Ko jums ir sagatavojis šis gads?

Astroloģe Kristina Demetresku un Stiri Actuale ir nopublicējuši prognozi 2019. gadam visām Zodiaka zīmēm. Un tā, ko mums sola zvaigznes?

Auns

Gads būs interesants, un tas būs lūzuma gads. Jums nāksies izvēlēties, pa kuru ceļu virzīties tālāk, jo virzieni ir pretēji. Koncentrējieties uz ģimeni, mājām, parūpējieties par komfortu, un tādā veidā jūs parūpēsieties par savu dvēseli. Mājīgas mājas sniedz miera sajūtu.

Kas attiecas uz virzīšanos pa karjeras kāpnēm, pievaldiet savas ambīcijas. Lai gūtu panākumus, nāksies pastrādāt.

 Vērsis

2019.gads – tas ir patiešām revolucionāras fāzes sākums, kas ilgs 7 gadus. Jums, visticamāk, nāksies sagatavoties apmācībām, pat tiem Vēršiem, kuri domāja, ka savu laiku jau ir nomācījušies.

Venēra valda pār naudu, jūtām, šarmu, dzirdi, garšu, redzi, tāpēc jūs varat koncentrēties uz pasākumiem, kas saistīti ar ziediem, smaržām, ēdienu, mūziku, krāsu, mākslu. Iespējams, ka daži no jums nonāks krustcelēs, un uzkāps uz personīgās attīstības un pašapziņas ceļa.

Dvīņi

Gads nebūs vienkāršs, jo Merkūrs nav jums labvēlīgā pozīcijā. Tāpēc personīgos jautājumos iespējamas problēmas, ar kurām, par laimi, Dvīņi spēj tikt galā.

Darbā iepriekšējā gadā veiktās pūles nebūs bijušas veltas, un 2019. gadā iespējamas jaunas iespējas. Dvīņi ieiet naudas mājā, un tas nedaudz mazinās viņu garīgo mētāšanos.

Lasi arī: Psihologs sniedza 5 padomus sievietēm, kuras ir pieradušas dzīvot dēļ citiem

Vēzis

Ja kāds arī ir pelnījis būt par “Zodiaka zvaigzni”, tad tas ir Vēzis. Jums visam ir jābūt vienkāršāks, jo jūsu zīme tiek noteikta ar darbības vārdu “just”. Jūs protat nojaust notikumus, un, ja jūs nezināt, kas jums jādara, vienkārši paļaujieties uz savu intuīciju. Jums nāksies pieņemt lēmumus, kas nebūs viegli, un būs jāpabeidz nepabeigtie darbi. Gada vidū šīs zīmes pārstāvjiem sāksies nopietnas pārmaiņas, kas var biedēt. Bet patiesībā, tās visas notiks uz labu.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru