Kam nauda, kam – mīlestība. Lūk, ko dažādas Zodiaka zīmes var gaidīt šī gada beigās

Lauva

Jūs jau esat sagatavojuši augsni vērienīgiem notikumiem un obligātām pārmaiņām jūsu dzīvē, ir pienācis laiks atjaunot jūsu spēkus. Planētu izkārtojums liek jums darīt visu rūpīgi, un pat ideāli. Bet jūs nevarēsiet visu pavilkt paši, tāpēc deleģējiet pilnvaras. Jums ir pienācis laiks izstrādāt pašiem savu hierarhiju.

Jaunava

2019.gadā jums lielāka uzmanība ir jāpievērš tam, ko jūs jūtat, un jācenšas saskatīt prieku pat sīkumos. Veltiet laiku ne tikai darbam, bet arī ģimenei. Ir pienācis laiks pievērsties savam vaļaspriekam, nostiprināt savu pārliecību, aizstāvēt savus ideālus, un atklāt jau sen apraktus talantus.

Svari

Jūsu horoskopā spēcīgu pozīciju ieņem planētas, kas simbolizē mājas un ģimeni. Tāpēc šajā plānā viss notiks labvēlīgi. Turklāt Svariem ir svarīgi saglabāt savu profesionālo pozīciju, un nesamazināt augšanas tempu. Zvaigznes ir labvēlīgas attīstībai..

Skorpions

2019.gada enerģija jau vairs nav tāda, kāda tā bija pagājušajā gadā. Tāpēc jums vajag meklēt citu stratēģiju, un tieši – sākt ar pārmaiņām sevī. Nedaudz atslābinieties, dariet vairāk to, ko jūs jūtat, bez daudziem sarežģītiem mērķiem. Visas tās lietas noved pie izsīkuma, un iztukšo jūsu spēkus. Koncentrējieties uz kaut ko vienu.

Lasi arī: Psihologs sniedza 5 padomus sievietēm, kuras ir pieradušas dzīvot dēļ citiem

Strēlnieks

Ik pēc katriem 12 gadiem Jupiters atgriežas mājās un nes veiksmi, jo īpaši jums. Jūs saņemsiet vairāk, nekā gaidāt, un tas ir super. Visi jūsu iesākumi tiks atbalstīti, perspektīvas pārvērtīsies par noturīgām vērtībām, bet cerības kļūs par realizējamiem plāniem.

Mežāzis

Pagājušā gadā Mežāzis guva mācību, no kuras bija jāizdara secinājums. Jums vajag ķerties pie neatrisinātām problēmām, tāpēc arī nāksies daudz un cītīgi strādāt. Šis būs smags gads, bet ienesīgs.

Ūdensvīrs

Šo jūsu dzīves posmu pavada daudz kas nezināms. Dažas problēmas vēl nav redzamas, bet citas pagaidām tikai par sevi atgādina, un tās nāksies atrisināt uz paša resursu izsūknēšanas rēķina. Piestrādājiet pie savas pašpārliecības, kas traucē dzīvot gan jums, gan arī jūsu tuviniekiem.

Zivis

Pateicoties svarīgu planētu kulminācijai, šis gads būs Zviju sapņu īstenojums visos to skaistajos un daudzsološajos aspektos. Viss būs atkarīgs no tā, kā jūs pārvaldāt savu laiku, mērķus, līdzekļus, un kā jūs valdīsiet pār savām vājībām.

Ņemiet vērā šīs astrologa norādes!

avots: stiriactuale.net

Pievienot komentāru