Kamēr bērni vasaras tveicē, ietīti vilnas segās, vieni atstāti mājās, tikmēr vecāki dzērumā vizinās pa Salaspili

Salaspils pašvaldības policija pēc vietējā sociālā dienesta un bāriņtiesas lūguma apsekojusi kādu ģimeni ar trīs bērniem, secinot, ka atvases ir pamestas novārtā un tām radīti pat bīstami apstākļi, jo karstajā laikā mazākie bērni bijuši satīti siltās segās, kamēr vecāki bija devušies izbraukumā ar auto, vēsta portāls “skaties.lv”.

Kā norāda Salaspils pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Sergejs Kapacina, gados jaunākie bērni esot bijuši ietīti vilnas segās, neraugoties uz to, ka tobrīd ārā un telpā valdīja karstums, bija aptuveni +30 grādi pēc Celsija. Visi trīs bērni bija nekopti, dzīvoklī valdīja antisanitāri apstākļi.

LASI VĒL: Četri pusaudži izvaroja savu klasesbiedreni, bet policija plāta rokas… Pēc 17 mēnešiem māte saklausīja klusumu vannasistabā…

Laikā, kamēr klātesošie sprieda, kā rīkoties tālāk, vecāki bija devušies izbraukumā ar auto. .
Sociālā dienesta darbiniece zināja teikt, ar kādu automašīnu pārvietojas bērnu vecāki. Savukārt pašvaldības policijas cita ekipāža drīz pēc informācijas saņemšanas pamanīja pa pilsētu ripojošo “Volkswagen” automašīnu – turklāt ar pusatvērtām autovadītāja durvīm.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru