Kas notiks ar taukiem uz vēdera, ja 4 dienu laikā ēdīsi tikai banānus

Vārdam “diēta” ir negatīva konnotācija, un personīgi es neesmu tās piekritēja. Tomēr tā saucamā “banānu diēta”, kuru mūsdienās iesaka daudzi dietologi, atšķiras no mums ierastajām diētām.

Tā ir paredzēta tikai 4 dienām, un var palīdzēt jums atbrīvoties no 4 kg liekā svara. Ne tikai šī diēta, bet vispār liela daudzuma banānu lietošana ikdienā uzlabo gremošanu un sniedz ādai veselīgāku izskatu. Vēlaties pamēģināt? Lūk, mūsu ieteikumi:

Kad citas diētas atņem mums enerģiju un baudu no saldumu ēšanas, banānu diēta ne tikai remdēs izsalkumu, bet arī iepriecinās saldummīļus. Un vislabākais tajā ir tas, kas jūs varēsiet apēst tik daudz banānus, cik vien vēlēsieties, jo patiesībā jau nav vajadzīgs daudz, lai remdētu izsalkumu.

Labums, kādu banāni sniedz veselībai

Banāni par 74% sastāv no ūdens, bet tajos esošā fruktoze un ogļhidrāti šos augļus pielīdzina augļiem un ogām. Tāpēc labums, kādi tie sniedz mūsu organismam, pārspēj jebkurus negatīvos faktorus.

Banānos esošie ogļhidrāti ir lielisks enerģijas avots. Piemēram, daudzi cilvēki apēd banānu pirms treniņa, lai iegūtu papildus enerģiju, kas nepieciešama, lai sasniegtu maksimālu fizisko sagatavotību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru