Kas sagaida katru no zodiaka zīmēm 2021. gadā? Ko liktenis ir sagatavojis un kādu pieredzi nesīs jaunais gads?

Svari: Jūs darba vietā sagaida silta, draudzīga vide, bet mājas, jūsu mājsaimniecībai, būs nepieciešama maksimāla uzmanība, it īpaši vecākā gada gājuma ģimenes locekļiem. Pirmajos trīs mēnešos ir iespējamas grūtības ar oficiālajām iestādēm. Sirdslietās spraigāki notikumi jūs sagaida pēc februāra, iespējamas greizsirdības ainas. Neplānoti ienākumi un pirkumi jūs iepriecinās, bet būs jāpiedzīvo arī vilšanās no varas iestāžu darbības, tas var notikt sākot no pavasara līdz vēlam rudenim.

Skorpions: Jūs sagaida lielāks spiediens un pārliecībām veiksme jūs gaida mīlestībā un darbos, bet esiet piesardzīgs, marta beigās negadījuma iespējamība ir liela. Ģimenē jūs sagaida mierīga atmosfēra, finansēs – tuvojoties gada beigām spriedze pamazām pieaugs. Neuzticieties ienākošajai informācijai pārāk daudz – tā var būt daļēji nepareiza. Ja vēlaties ceļot, tad labāk to dariet gada sākumā nekā beigās, bet jums būs jāpacieš neliels diskomforts darba apstākļos, kas attīstīsies tuvāk ziemas periodam.

Strēlnieks: Jūs šis gads priecēs jau pašā sākumā un arī pašās beigās. Pārējais gads būs finansiālo grūtību gūstā. Tāpēc ir iespējama emocionāla spriedze un ģimenes konflikti. Maijā ļoti noderīga būs tuvāko radinieku palīdzība. Darbā arī būs zināms saspringums, iespējamas problēmas. Izmantojiet labvēlīgās jūlija situācijas savā labā. Augusta beigās jums būs jāpiedzīvo kaislības mīlas lietās, kas beigsies ar pilnīgu vilšanos.

LASI VĒL: Pavisam nesen sāku balināt drēbes pēc vīramātes metodes. Vēlos padalīties ar šo noslēpumu, jo rezultāts ir pārsteidzoši labs

Mežāzis: Katram šīs zīmes pārstāvjiem dzīve izvērtīsies atšķirīgi. Tas ir atkarīgs no dzimšanas datuma. Vieniem paveiksies, citiem – tieši otrādi. Atpūtu dvēselei un prieku atradīsiet radošumā, mīlestībā. Gada beigās ir iespējama veselības pasliktināšanās, tāpēc profilakse no gada sākuma nekaitēs. Būs gandarījums par darbu, kādam gaidāms arī ģimenes pieaugums. Neveiksmīgākajiem maijā paveiksies, taču viņiem būs smagi jāstrādā, lai saglabātu tādu pašu labklājības līmeni. Visus šīs zīmes pārstāvjus sagaida noderīga informācija, kas nāks posmā no janvārī līdz martam. Gada nelabvēlīgākais periods ir jūnijs-augusts. Novembrī darbā būs jāpārdzīvo nepatikšanas, tāpēc nevajadzīgu emociju izpausme nekur neaizvedīs.

Ūdensvīrs: Šīs zīmes pārstāvjiem regulāri pietrūks laika, lai tiktu galā ar visām steidzamajām lietām. Draudzīgas tikšanās būs jāsamazina līdz minimumam, un galvenā uzmanība jāpievērš darbam. Labāk ir ierobežot aizkaitināmību janvārī, lai nenonāktu nepatīkamā situācijā. Nepārdomātas darbības ir īpaši bīstamas maijā un jūlijā. Gada beigās jums būs jāpiedzīvo pamatīgi zaudējumi. Esiet apdomīgs attiecībās ar jaunajiem kaimiņiem.

Zivis: Aprīlī jūs varat atviegloti uzelpot: stresa periods būs beidzies. Pavērsies izredzes uz laimīgu mīlestību, nesteidzīgu saziņu ar draugiem, radīsies iespēja iedziļināties sadzīves problēmās. Tomēr naudas jautājumos oktobrī jāievēro piesardzība. Gada pēdējā mēnesī palielināsies nelaimes gadījumu risks.

COMMENTS

Pievienot komentāru