Katru gadu ievācu upeņu lapas – brīnumlīdzekli locītavu un nieru veselībai!

Pret reimatismu un podagru palīdzēs šāds līdzeklis: 10-12 upeņu lapas aplejiet ar 0,5 l verdoša ūdens, noturiet tik ilgi, līdz līdzeklis būs pilnībā atdzisis.
Lietojiet pa pus glāzei šī līdzekļa 4-6 reizes dienā.
Adisona slimības ārstēšana, virsnieres darbības stimulēšana. Sasmalciniet upeņu lapiņas un plānos kātiņus. Ņemiet 2 ēdamkarotes uz 2 glāzēm verdoša ūdens, nostādiniet, kamēr līdzeklis būs atdzisis. Lietojiet 1/3 glāzes 5-6 reizes dienā, apmēram 30-40 minūtes pēc ēšanas.
Ļoti bieži cilvēki prasa kaut kādu līdzekli, kas palīdz tikt vaļā no ausīs esošajiem trokšņiem. Iemesls, kādēļ ausīs ir troksnis, var būt saistīts ar veselu virkni infekcijas slimību, aterosklerozi, vielmaiņas un asins slimībām, intoksikācija ar medikamentiem, nikotīns, alkohols, minerālās indes, dzirdes orgānu traumas.

Šādā gadījumā mediķi parasti izraksta B1, B2, A vitamīnus, nikotīnskābi, joda preparātus, alvejas ekstraktu un citus līdzekļus. Taču ir arī tautas metodes, kas palīdzēs ārstēt šīs slimības. Piemēram, ir iespējams vienādos daudzumos sajukt kopā upeņu lapas, ceriņu ziedus vai lapas, melnā plūškoka ziedus vai lapas – visu sasmalciniet, tad 2 ēdamkarotes šī maisījuma aplejiet ar 0,5 l verdoša ūdens. Vāriet to visu ūdens peldē, tad uzlieciet vāciņu un 20 minūtes noturiet. Noteikti visu pārmaisiet. Tad paturiet maisījumu 10 minūtes istabas temperatūrā, pēcāk nokāsiet. Lietot pa 70 ml līdzekļa apmēram 15-20 minūtes pirms ēšanas, vēlams vismaz 3 reizes dienā – lietot tik ilgi, līdz jums paliks labāk.

COMMENTS

Pievienot komentāru