Kāzu datums pastāstīs, kāda būs jūsu dzīve laulībā

Visi jaunlaulātie cenšas izvēlēties savu kāzu datumu pēc noteiktiem principiem: skaists, piemēram, 07/07/2007, vai ar ģimeni saistīts – vecāki apprecējās tajā pašā dienā, vai arī tā ir līgavaiņa vai līgavas dzimšanas diena utt.

Tāpat šodien lielākā daļa ticīgo cenšas precēties saskaņā ar baznīcas kalendāru, lai viņu laulību svētītu arī augstākie spēki.

Prakse rāda, ka labāko laiku jums pateiks priekšā numeroloģija, kas nepieviļ jau kuro gadsimtu – to izmantoja slavenības, karaļi un dižie varoņi, veidojot brīnišķīgas ģimenes, jo laulības numeroloģija pēc kāzu datuma ir no zinātnes viedokļa svarīga skaitļa izvēle!

Lai prognozētu, kādas attiecības būs starp laulātajiem, ir jāsaskaita viņu laulību datums. Piemēram, viņi apprecējās 23/7/2001. Skaitām, 2+3+7+2+1=15 pēc tam saskaitām 1+5=6. Viņu laulību cipars ir 6. Tagad skatāmies skaidrojumu. Jūs varat bezmaksas izrēķināt kāzu datuma nozīmi, izmantojot zemāk sniegto tiešsaistes formu: Laulības noslēgšanas datums. Jūs varat paši izrēķināt kāzu datumu un zemāk iepazīties ar tā atšifrējumu:

Vieninieks.
Tādā ģimenē valdīs miers un savstarpēja sapratne. Viņi nekad nenodos savas jūtas, lai arī viņu dzīvē būs tāds periods, kad pāris atradīsies uz šķiršanās robežas. Bet tomēr mīlestība uzvarēs. Laulības, kurām ir vieninieks, ir izturīgas, stipras un mūžīgas. Vīrietis un sieviete: Vīrietis tādā ģimenē jūtas galvenais, bet tajā pašā laikā ciena un novērtē savu sievu, ieklausās viņas viedoklī. Sieviete vienmēr savu vīru uzskatīs par ģimenes galvu, neaizmirstot, ka viņa ir kakls, kas to galvu groza – uz kuru pusi pagrozīs, tā arī būs.

Divnieks.
Ja ģimenes cipars ir divi, tad var tikai priecāties, jo parasti tādu rada cilvēki, kuri pēc rakstura un temperamenta ir līdzīgi. Tādā ģimenē nekad nebūs nekādu problēmu, jo laulātie atrodas uz viena viļņa. Vīrietis un sieviete: Vīrietim tādā pārī ir ērti un komfortabli, jo viņa tiesības neviens neapstrīd. Sieviete – pavarda sargātāja, gatava gaidīt savu otro pusīti mūžīgi.

Тrijnieks.
Šajā ģimenē bieži rodas problēmas, jo viens otru līdz galam nesaprot. Abi cenšas vilkt segu uz savu pusi, nedomājot par otru. Tādas laulības ir nolemtas mūžīgiem strīdiem un konfliktiem, jo tās rada cilvēki, kas pēc sava dzīvesveida un uzskatiem ir dažādi. Vīrietis un sieviete: Vīrietis nav gatavs uztvert sievas vēlmes un mērķus, jo viņam svarīgāks ir viņš pats un viņa brīvība. Sieviete vienmēr vairāk mīlēs bērnus, nekā vīru, kas arī kļūs par klupšanas akmeni viņu ideālajās attiecībās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru