Kāzu datums pastāstīs, kāda būs jūsu dzīve laulībā

Četrinieks.

Tāda ģimene būs laimīga, ja viņiem būs daudz bērnu, jo tieši tie kļūs par labu attiecību stimulu. Katrs bērns padara tādu ģimeni par klinti, kuru nekas un neviens nevar sašķelt. Vīrietis un sieviete: Vīrietis ir noskaņots uz to, ka viņa ģimenē kārtībai ir jābūt itin visā: sieva – mājās pie plīts un ar bērniem, bet viņš – ģimenes apgādnieks, kas ģimenes laimes dēļ gatavs upurēt visu. Sievieti viņas stāvoklis apmierina, viņa ir gatava sēdēt mājās, aizmirstot par karjeru bērnu un vīra dēļ.

Piecnieks.
Šajās laulībās visam ir jābūt ideālam, tajā skaitā arī attiecībām, tāpēc jebkurš konflikts tiek atrisināts mierīgi, sarunu ceļā, tomēr ir viens trūkums – viņi nekad neatzīsies, ja viņiem būs jebkādas pretenzijas vienam pret otru, tāpēc visu dzīvi dzīvo ar aizvainojumu sirdī un smaidu sejā. Vīrietis un sieviete: Vīrietim nepatīk, kad viņam pārmet,  bet vienmēr piecietīs, ja sieva pēkšņi cilvēkos parādīs savu raksturu, un tikai mājās noliks viņu pie vietas, jo vissvarīgākais ir ideālas attiecības. Sieviete jutīsies brīva itin visā, kamēr nenostāsies ceļā savam vīram – darbs, sapņi u.tml.

Sešnieks.
Šajā ģimenē kādam vienam ir jābūt galvenam, savādāk pavisam drīz tādas laulības beigs pastāvēt. Tāpēc tādas ģimenes sabrūk, kad apvienojas divi līderi. Kaut arī, ja kaut viens ir gatavs ziedot savus principus, tad šāda laulība pastāvēs ilgi. Vīrietis un sieviete: Vīrietis šādā laulībā vienmēr gribēs būt galvenais, un viņam tas izdosies. Sieviete šādā ģimenē jutīsies neērti, bet būs gatava pieciest, ja tam ir iemesli.

Septītnieks.
Septiņi ir ģimenes skaitlis, tāpēc šādā ģimenē valdīs harmonija un apbusēja izlīdzēšana. Galveno vietu šādās laulībās ieņem sadzīve un finansiālā stabilitāte, uz kuru tieksies abi. Bet, tiklīdz mājā visa kā ir pietiekami, laulātie atslābst un sāk viens otrā saskatīt trūkumus, kas noved pie nesaskaņām un pat šķiršanos. Vīrietis un sieviete: Vīrietis ir gatavs iziet uz kompromisu laimīgas ģimenes labā, viņam tas ir svarīgāks par visu pārējo. Sieviete jūtas ērti un komfortabli.

Astotnieks.
Bezgalība – lūk, šādas ģimenes galvenais trumpis. Viņi būs laimīgi un apmierināti viens ar otru bezgalīgi, pat, ja viņu ceļā radīsies nesaskaņas. Viņu kuģis nekad nesašķīdīs pret sadzīvi, jo tā viņiem ir pēdējā vietā, svarīgāka ir savstarpēja sapratne un savstarpēja palīdzība. Vīrietis un sieviete: Vīrietis visu dzīvi mīlēs savu otro pusīti, jo viņa izvēle parasti ir ārkārtīgi rūpīga. Sieviete barosies no sava vīra mīlestības, sajūtoties kā laimīga sieviete.

Devītnieks.
Ne pārāk labs skaitlis ideālām laulībām. Var rasties nepatikšanas nepietiekošas viena partnera uzmanības dēļ otram partnerim. Visdrīzāk pie vainas būs vai nu bizness, vai darbs, vai arī kaut kādi blakus, bet laulātajam ne mazāk svarīgi motīvi, lai nolaidīgi izturētos pret otrās pusītes interesēm. Vīrietis un sieviete: Vīrietis – karjerists, viņam ģimene vienmēr būs otrā plānā. Sieviete tādā ģimenē būs nelaimīga, ja neatradīs sevi kaut kādā citā sfērā.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru