Ko par raksturu spēj pastāstīt cilvēka garums

Par cilvēka raksturu var pastāstīt viņa sejas vaibsti, uzvedības maniere, žesti un pat garums.

Piedāvāju jums tikt skaidrībā par to, par kādām rakstura īpašībām var pastāstīt cilvēka garums.

Un tā, sievietes:

Garums zemāk par 150 cm

Pēc savas dabas jūs esat ideāliste. Jūs vienmēr cenšaties padarīt šo pasauli kaut nedaudz labāku. Jūs reti lūdzat palīdzību, un cenšaties tikt galā ar visām problēmām patstāvīgi. Tāpēc apkārtējiem mēdz būt pietiekoši grūti ar jums komunicēt. Bet jums ir ļoti labsirdīga un ievainojama dvēsele.

Garums 151-155 cm

Vēsta par to, ka jums ir labas manieres, un jūs diezgan labi protat atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem. Cilvēki labprāt ieklausās jūsu viedoklī. Jūs protat būt pārliecinoša. Jūs vienmēr esat izlēmīga, kad lietas aiziet līdz plānu realizēšanai.

Garums 156- 162 cm

Jūs esat cilvēks ar pietiekoši stingru raksturu. Pēc savas dzīves jūs esat reāliste, un vienmēr cenšaties pieturēties pie plāna. Turklāt jūs esat ļoti prasīga gan pret sevi, gan apkārtējiem. Ja jūs esat nospraudusi mērķi, tad nekādi šķēršļi nespēs jums traucēt to sasniegt.

Garums 163-168 cm

Jūs esat enerģijas pilna, un pēc dabas esat ļoti patiess cilvēks. Jums patīk iepazīt kaut ko jaunu. Jūs vienmēr esat gatavi nākt palīgā tiem, kuriem tas ir nepieciešams. Attiecībās jūs esat ļoti romantiska un nedaudz sapņaina.

Garums 169 — 175 cm

Jūs nekad nepadodieties grūtību priekšā, un vienmēr ejat līdz galam. Pēc dabas jūs esat azartisks cilvēks, un jums patīk pieņemt likteņa izaicinājumus. Lai arī dažreiz jūs ciešat sakāvi, tas tikai jūs norūda. Jūs spējat sasniegt pat šķietami neiespējamas virsotnes.

Vairāk par 176 cm

Jūs esat cilvēks ar pietiekoši neparastu raksturu. Tomēr tiem, kurus jūs dēvējat par saviem draugiem, jūs ļoti augstu vērtē. Apkārtējo viedoklis jūs neinteresē, ja tas nav jūsu draugs vai arī tuvs radinieks. Jūs uzskatāt, ka nevienam nav tiesību jums norādīt, kā jādzīvo.

Nākošajā lapā lasi skaidrojumu par vīriešu garumu

Pievienot komentāru