Ko sola zvaigznes? Decembra mēneša horoskops

Ir dažas labas ziņas. Neraugoties uz to, ka pasaulē nemierīgi, decembris tomēr daudzās mājās ienesīs svētku noskaņu, gaišākas domas un cerības par labāku rītdienu.

Katram cilvēkam ir sava astro karte, katram uzņēmumam vai iestādei sava. Nekad nav tā, ka vienlīdz labi vai vienlīdz slikti itin visiem. Ir protams globālās tendences, kas iezīmē pārmaiņu laiku.

Par to astrologi daudz rakstījuši: pasaule nemierīga, notiek ietekmes pārdale, iespējamas arī teritoriālās izmaiņas, bet šīs smagās tēmas, lai šoreiz paliek… Cita starpā ar Saules aptumsumu 4. decembrī noslēdzas arī tā dēvētais “starp aptumsumu koridors” (19. novembrī bija Mēness aptumsums), kas parasti palielina spriedzi.

Decembris ir ģimenisko svētku laiks un mēnesis, kad notiek ziemas pagrieziens uz pavasara pusi. Ziemas saulgriežos ir visīsākā diena un visgarākā nakts. Un drīz pēc tam jau dienas ilgums minūti pa minūtei palielinās. Ziemas saulgrieži, oficiālais ziemas sākums un Mežāža zodiaka zīmes valdīšanas laika ieskaņa šogad. 21. decembrī plkst.18.00 pēc Latvijas laika. Dodamies pretī jaunam pavasarim!

Skatot Latvijas astro karti, redzams, ka decembris lielus satricinājumus nesola. Ar mīnusa zīmi ārzemju tēma, kas var saasināt migrantu krīzi uz robežas, iespējami arī ceļošanas ierobežojumi, vai ārvalstu partneru nosacījumi, kas Latvijai nav labvēlīgi. Iespējamas problēmas izglītības sektorā. Toties labā ziņa ir tā, ka pozitīvas vēsmas var parādīties kultūras jomā, sportā, nekustamā īpašuma un darba tirgū.

Labās ziņas ir arī tās, ka Ziemassvētku laikā kosmosā starp planētām maz spriedzes kombināciju, tas nozīmē – maz risku, ka svētku gaišās noskaņas kāds “Grinčs” varētu sabojāt. Mazliet negants gan ir Marss, tāpēc jābūt uzmanīgiem ar uguni. Neatstājiet bez uzraudzības svētku svecītes. Mēness šo svētku laikā atradīsies Jaunavas zodiaka zīmē, kam var būt tendence uz kritizēšanu, toties svētku mielasts un telpu noformējums – perfekts. Klājiet baltu galdautu un klātienē vai tiešsaistē izbaudiet svētku gaisotni.

Vecgada vakars un jaunā gada pirmā diena mazliet nemierīgākas, var būt vairāk stresa un nesavaldības, tomēr pozitīvām noskaņām tas daudz netraucē.

AUNS

Analizēsi, kas paveiks, kādi rezultāti, un ko vajadzētu ātri izdarīt vēl vecajā gadā. Padomā par jauniem profesionālajiem izaicinājumiem. Varbūt ir vērts meklēt citu darbu, orientēties uz karjeru vai privāto biznesu. Šomenes enerģijas uzrāviens un skaidra mērķa apziņa. Skaties, kā iespējams nopelnīt vairak nekā līdz šim.

Kādas atklāsmes var atnākt pēkšņi, teju vai sapnī nosapņosi. Jā, arī tā dažkārt mēdz gadīties. Gadumijas svētkus ļoti gaidīsi un no sirds gatavosies, lai arī kādā formātā iespējamas svinības. Satikties var arī tiešsaistē un dāvanas saviem tuvajiem nosūtīt.

VĒRSIS

Vērsim grūti iekustēties, bet, kad tas noticis, neviens un nekas neapturēs. Steigsi darbus un steidzināsi citus. Šis mēnesis ir ļoti piemērots, lai uzrakstītu nopietnu biznesa projektu vai pieteiktos augstāka amata konkursam. Ja kārtojamas lietišķās darīšanas, tad neatliec uz nākamo gadu.

Svētku laiku vadi mierīgi – šim gada noslēgumam piestāvēs klusie Ziemassvētki, un arī Jaungada naktī sabiedriskās aktivitātes prieku nesniegs. Sazinies ar saviem mīļajiem, apdomā nākamā gada plānus. Izlej simbolisko “laimīti” no svina vai bišu vaska, bet atceries, ka tava laime un veiksme – tavās rokās.

DVĪŅI

Decembris ir ļoti labs mēnesis, lai iemācītos ko jaunu. Dvīņus jau tāpat var uzskatīt par informācijas guru, taču prāts alkst arvien jaunu un jaunu zināšanu. Skaties, kas tiek piedāvāts tiešsaistē, kas atrodams YouTube kanālos. Acīs var iekrist kaut kas ļoti, ļoti aizraujošs. Darbā plāni lieli – gandrīz kā Napoleonam Eiropas iekarošanā… Bet esi uzmanīgs, var būt pārrēķināšānās.

Īpaši liela uzmanība pievēršama juridiskiem jautājumiem. Svarīga arī privātā dzīve – gribēsi būt kopā ar ģimeni, sazinaties ar tuviniekiem, arī tiem, kas svešatnē. Ja ir iespējas un robežās atvērtas, gada nogales brīvdienās kaut kur aizbrauc. Ja ceļojums nav iespējams, tad arī Latvijā ir skaistas vietas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru