Ko tu ieraudzīji pirmo? Vienkāršs tests, kas parādīs, cik tu esi uzticīgs. Atbildi godīgi!

Vai tu esi spējīgs uz krāpšanu?

Daži iet “pa kreisi” pie pirmās izdevības. Citi nekad nenodod tuvu cilvēku un saglabā uzticību pie jebkuriem apstākļiem. Trešie rīkojas pēc situācijas…

Bet tu?

Paskaties uz attēlu, un pasaki, ko tu ieraudzīji kā pirmo.

Un tagad uzzini rezultātu.

Putni.

Ja kā pirmo tu ieraudzīji putnus, tad tu esi ļoti uzticīgs un emocionāls. Tu nekad nekrāpsi partneri, ja vien neizlemsi, ka viņš tev vairāk neder. Tu tici liktenim un mīlestībai līdz kapa malai.

Turklāt tu bieži iemīlies un katru reizi domā, ka tas ir uz mūžu. Tu esi pret krāpšanu, bet reizēm vienkārši nevari noturēties. It visā tu ieklausies savās jūtās un sirdī, bet šīs sajūtas var būt diezgan mainīgas.

Koks.

Tu esi no tiem, kas nekad nepiemānīs un nenodos. Tu uzskati, ka uzticība – pati svarīgākā cilvēka īpašība. Tev ir ļoti stingri morāles standarti.

Tu bieži ignorē savas jūtas. Tu gadu no gada vari saglabāt mokošas attiecības tikai tāpēc, ka uzskati to par pareizu rīcību. Citu cilvēku labklājību tu vērtē augstāk par savu, un tā rezultātā tu bieži aizmirsti par sevi un noderi sev pāri.

Mājiņa.

Tu regulāri māni un krāp. Nepastāvība ir daļa no tava rakstura. Tu neplāno krāpt, bet kaut kā vienmēr tā sanāk.

Kolīdz tavās attiecībās parādās mazākā problēma, tā tūlīt tu ej “pa kreisi”. Tā vietā, lai apspriestu savas emocijas un partnera gaidas, tu melē baudu citur. Tādā veidā tu centies gūt laimi, bet rezultātā visas tavas attiecības beidzas.

Zilonis.

Tu proti mācīties no savām kļūdām un izdarīt secinājumus. Tu vienreiz piekrāpi un otrreiz to vairs nedarīsi.

Tu saprati, ka krāpšana iznīcina gan upuri, gan vainīgo. Pat ja patiesība nav nākusi gaismā, tā joprojām tevi ēdīs no iekšpuses.

Vai piekrīti testa rezultātam?

avots: onet.pl

Pievienot komentāru