Kompānija piedāvā $ 66 000 tam, kurš braukās pa pasauli un izmēģinās jaunu ēdienu

Iepazīšanās ar jaunām garšām daudziem šķiet labākā ceļojuma daļa, ir pārliecināts This is Insider. Un, ja tu līdzīgi kā citi cilvēki mīli degustēt eksotiskus ēdienus, esi gatavs nosūtīt savu cv, jo ir piemērots darbs.

Britu sociālais uzņēmums meklē „garšas direktoru”, kura uzdevums būs ceļot pa pasauli un nobaudīt jaunus produktus.

Jā, cita starpā, kandidātam tiks izmaksāta alga 66 000 ASV dolāru apmērā, kas sedz visus izdevumus par ceļošanu, izmitināšanu un ēdināšanu, kā arī 28 dienas ikgadējo atvaļinājumu.

Vibran Vegan Co. – Šis ir jauns pārtikas abonēšanas pakalpojums, kas cieši sadarbojas ar bērnu labdarības organizāciju War Child, lai cīnītos pret bērnu badu kara zonās visā pasaulē. Tev nav jābūt vegānam, lai kļūtu par „garšas direktoru”, bet darbā būs jākoncentrējas tikai uz augu izcelsmes sastāvdaļām.

Darbs ietvers braucienus uz tādām valstīm kā Indija, Ķīna, Turcija, Čīle, Meksika un Japāna, kā arī jaunu eksotisku produktu un recepšu izpēte, ko uzņēmums var iekļaut produktos.

Paredzams, ka kandidāts strādās 35 stundas nedēļā, un viņam būs jāmeklē jaunu sastāvdaļu piegādātāji, kurus viņš pats atradīs. Lai pieteiktos, tev būs nepieciešama zināma pieredze – uzņēmums apgalvo, ka kandidātiem jābūt vismaz trīs gadus kvalifikācijai pārtikas nozarē vai šefpavārā amatā.

Lai pārbaudītu, vai kandidāts atbilst prasībām, tiks pārbaudīta viņa biogrāfija, kā arī tiks testēta viņa “garšas izjūta”.

“Mēs vienmēr atrodamies jaunu talantu meklēšanā, jo esmu stingri pārliecināts, ka tieši cilvēki veido veiksmīgu kompāniju. Tomēr es nedomāju, ka kādreiz mēs esam nolīguši cilvēku tik aizraujošam darbam. Neskatoties uz darba plusiem, tas prasa lielu atbildību”, – sacīja Īens Bērks Hamiltons, uzņēmuma Vibrant Vegan Co dibinātājs.

Pasaulē ir simtiem sastāvdaļu un receptes, kas nav iesniegtas britu patērētājiem, tāpēc uzņēmums cer, ka jaunais darbinieks varēs atrast jaunas un garšīgas receptes vegānu recepšu grāmatai. Skatīt pilnu darba aprakstu un prasības šeit.

avots: thisisinsider.com

Pievienot komentāru