Kosmiskā laulība: jūsu partneris jau sen ticis jums noteikts “no augšas”

Var likties neprāts, bet, ja ticēt kosmisko laulību teorijai, debesis jau ir piemeklējušas jums radniecīgu dvēseli…

Viens no jautājumiem Visumam skan sekojoši: vai cilvēkam ir radniecīga dvēsele jau uzreiz pēc dzimšanas? Cilvēki tūkstošiem gadus ir centušies atminēt šo mīklu. Ja ticam kosmisko laulību teorijai, tad atbilde uz šo jautājumu ir apstiprinoša.

Lūk, kāpēc ir tik svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī. Saprotat to, vai nē, bet tieši jūsu iekšējā balss jau sākotnēji ir iestatīta tā, lai savienotu jūs ar jūsu radniecīgo dvēseli.

Lai arī radniecīgo dvēseli cilvēkam iepriekš izvēlas Visums, daudzi cilvēki ignorē intuīciju un veic savādāku izvēli, izrietot no kaut kādiem apsvērumiem. Tāpēc viņi nekad neizpildīs kosmisko “mīlestības pareģojumu”.

Un, tieši otrādi, ja divi cilvēki ir sagājuši kopā un noslēguši laulību, ko Visums nav ieplānojis, pastāv liela ticamība, ka laulība nebūs laimīga. Diezgan cietsirdīgi, bet tieši tā pasaulē iekārtots.

Jūs droši vien interesē, kāpēc Visumam bija jūsu dzīvē jāieved tas drausmīgais bijušais puisis vai meitene. Un jūsu jautājums ir pilnīgi taisnīgs. Gandrīz katram cilvēkam ir rūgta pieredze attiecībās ar iepriekšējo partneri. Bet, pat neskatoties uz to, ka tādas attiecības izjuka, jūs tik un tā guvāt vērtīgu dzīves pieredzi.

Laulības ar divu siržu īstu garīgu saikni mūsdienās sastopamas arvien retāk un retāk. Mīlestība – tas galīgi nav tas, ko mēs redzam Holivudas filmās. Tā nes cilvēkiem sāpes, zināšanas, ciešanas, pārdzīvojumus, sajūsmu, un pilnībā izmaina viņu dzīvi.

Un, ja jūsu intuīcija klusē attiecībā uz jūsu otro pusīti, tas nav nekas traks. Jūs nedrīkstat justies vainīgi par to, ka esat tādi, kādus jūs ir radījis Visums.

avots: lamp.im

COMMENTS

Pievienot komentāru