Kur novietot Naudas koku, lai tas mājās pievilinātu bagātību?

Naudas koks (Krasula) mājās ir daudziem cilvēkiem. Šis augs ir ļoti iecienīts, jo tas ir viegli kopjams un dekoratīvs. Tautā tiek uzskatīts, ka šis augs spēj ienest mājās panākumus un finansiālo labklājību.

Kur mājās novietot naudas koku tā pareizai attīstībai?

Lai augs varētu pareizi attīstīties un tam būtu veselīgs izskats, ir svarīgi atrast tam piemērotu vietu. Krasula mīl gaismu, bet tiešajiem saules stariem nevajadzētu to apspīdēt. Lai Naudas koks negūtu saules apdegumus to novietoto uz kumodes netālu no dienvidu puses loga. Augam nepieciešams svaigs gaiss, bet tajā pašā laikā nedrīkst augu atstāt caurvējā un pazemināt temperatūras režīmu. Telpā, kur atrodas Krasula, mitrumam jābūt mērenam. Šis augs mīl siltumu (+20 – 25 ° С). Nevajadzētu pieļaut šī auga pārkaršanu. Aukstajā sezonā temperatūrai nevajadzētu būt zemākai par + 18 ° C.

LASI VĒL: Tibetas naudas mantra, kas katru dara bagātu!

Vai Krasula drīkst atrasties guļamistabā?

Vislabākā vieta šim augam ir dienvidaustrumu puse un netālu no loga. Ja jūsu mājās guļamistaba atrodas dienvidaustrumu pusē, tad augs var tur atrasties. Īpašniekiem tas nekaitēs.

Krasula veiks šādas funkcijas:

attīrīs gaisa masas;

dezinficēs gaisu;

uzlabos gulētāju elpošanu.

Kur novietot augu pēc Fen Šui tradīcijām?

Pēc Fen Šui Krasula ir jānovieto bagātības zonā. Tas ir dienvidaustrumu pusē, pareizāk sakot, tā tālākais stūris. Telpā, kur atrodas bagātības zona ieteicams izveidot pareizo auga noformējumu. Labāk ir izvēlēties sarkano krāsu. Šie toņi tiek apvienoti ar salātlapu krāsu.

Vai Naudas koku drīkst novietot dārzā vai uz balkona?

Vasaras sezonā Krasulu ieteicams pārvietot uz lodžiju vai iznest to dārzā, bet pasargājot augu no tiešajiem saules stariem. Pārstādīt augu puķu dobē nedrīkst, tas jāatstāj puķu podā.

Kurā telpā labāk likt Naudas koku?

Naudas koku var novietot jebkurā istabā, ja mājās dienvidaustrumu puse atrodas virtuvē vai vannas istabā, tad, lai šim augam izveidotu labklājīgu vidi to var novietot arī šajās telpās. Tam nav lielas nozīmes, kas šī ir par telpu, galvenais, lai augs atrastos dienvidaustrumu pusē un jāatceras dažās lietas, ja augs tiek novietots virtuvē vai vannas istabā. Telpa bieži jāvēdina, tā nedrīkst būt pārlieku mitra un regulāri jāslauka putekļi.

Kā iestādīt Krasulu, lai piesaistītu naudu?

Par Naudas koku šo augu sauc, tāpēc ka tā lapām ir ļoti liela līdzība ar monētām. Augs ir labklājības simbols, tāpēc to vajadzētu ne tikai pareizi novietot, bet arī iestādīt pareizi. Lai piesaistītu finansējumu savam mājoklim, labāk šī auga dīgstu paņemt no turīgiem cilvēkiem. Naudas koku pavairot var ar zara palīdzību vai lapiņu palīdzību. Krasula piesaista panākumus tam īpašniekam, kurš to stāda ar mīlestību un rūpējas par viņu. Puķu poda apakšpusē, tiek novietots drenāžas slānis, tam pa virsu liek dažādu nominālu monētas un pārklāj tās ar augsnes maisījumu. Pēc tam, kad augs iesakņojas, pie tā stumbra tiek piesieta sarkana lenta un uz zariem tiek karinātas monētas, kuras iesien ar sarkanu diegu.

LASI VĒL: Janvārī un februārī dzimušajiem bērniem ir lielākas iespējas kļūt bagātiem!

Ticējumi par Naudas koku. Ar Krasulu ir saistīts daudz māņticību.

Ja Krasula zaudē lapotni, tad tā ir slikta zīme. Tiek uzskatīts, ka vietai, kur atrodas šis augs ir slikta enerģija. Tas nepalīdz bagātības piesaistē.

Ja Naudas koks iznīkst, tā ir zīme, ka būs bankrots, lai Naudas koks mājai piesaistītu bagātību, tas tiek ievietots gaišā, tīrā, plašā istabā dienvidaustrumu pusē. Krasulai vajadzētu aug sarkanā traukā, un uz tās stumbra jāpiesien sarkana lentīte.

Vai jūs zināt, kur novietot Naudas koku, lai tas piesaistītu mājās bagātību?

COMMENTS

Pievienot komentāru