Kurā attēlā jūs skaidri saskatāt eņģeli?

Mākonis Nr. 4

Jums patīk riskēt gan mīlestība, gan darbā. Tas ir labi, jo visi riski, kurus jūs pēdējā laikā esat pieņēmuši, visbeidzot pozitīvi atmaksāsies! Vai tās būtu finansu vai mīlas lietas, gaidiet laimīgus notikumus nākotnē!

Mākonis Nr. 5

Jūsu labākā īpašība ir tas, ka jūs esat uzstājīgi, un nekad nepadodieties! Jums piemīt spēcīga sirds, un neatkarīgi no tā, kas ar jums dzīvē notiek, jūs nepadodieties un turpiniet iet uz priekšu! Tas ir satriecoši!

Mākonis Nr. 6

Jūsu labākā īpašība – tā ir jūsu uzticība saviem tuvākajiem! Jūs atdosiet savu dzīvi par tuvu draugu, ģimenes locekli vai mīlestību. Jūs esat brīvdomātājs, kurš ciena savu neatkarību, bet kuram arī ir tuvi draugi, kurus jūs apmeklējat, kad jums ir nepieciešama palīdzība, vai arī, kad jums gribas parunāties! Sagaidiet būtiskas izmaiņas jūsu savstarpējās attiecībās.

Mākonis Nr. 7

Jūsu labākā īpašība ir jūsu bezgalīgā spēja piedot! Ja lielākajai daļai cilvēku piemistu šāda īpašība, tad pasaule būtu daudz labāka! Jūs nekad nezināt, kas var notikt šādu ievērojamu risku rezultātā! Vai tad jūs nezināt neko par sniegpārslu, kas izraisīja lavīnu?

avots

Pievienot komentāru