Kuram no dzīvniekiem līdzinās katras Zodiaka zīmes sieviete. Pārsteidzoša sakritība!

Piedāvājam jums neparastu rakstu par to, kādiem dzīvniekiem ir līdzīgas dažādu zodiaka zīmju sievietes!

Mežāzis-suns

Sievietes ar Zodiaka zīmi Mežāzis var salīdzināt ar suni. Jau no seniem laikiem suns skaitījās uzticams mājdzīvnieks, kurš vienmēr sargāja mitekli un tā iedzīvotājus, pavadīja saimnieku medībās, spēlējās ar bērniem. Un tagad suns praktiski ir ģimenes loceklis. Tāpat ir arī ar sievieti – Mežāzi, viņa dara visu priekš saviem mīļajiem un radiem, viņu labklājība un labsajūta viņai ir pats galvenais. Šī sieviete ziedos visu, lai tikai viņas ģimenei ir labi.

Zivis-rudā lapsa

Lapsa – rudā skaistule, viltības un blēdības simbols. Tās ir līdz neprātam brīnišķīgas, bet ne mazāk arī bīstamas. Gribiet pieradināt lapsu? Jums būs ļoti jāpacenšas. Tieši tāpat arī ar Zivīm. Viņas ir ļoti pievilcīgas, mīļas un māk sevi pasniegt, bet viņas tikpat lielā mērā ir arī viltīgas, gudras un nodevīgas. Sievietes-Zivis – dzimušas aktrises. Ja viņa nonāks jūsu mājās, tad esiet gatavi, ka turpmāk visa dzīve būs pakārtota tikai šīs mīlīgās un viltīgās plēsoņas iegribām. Atliek samierināties, vai bēgt.

Auns-jenots

Vai tiešām tie ir plēsoņas? Tie taču ir tik jauki! Jā. Uz bildītēm. Īstenībā jenoti ir īsti cīnītāji, kuri nebaidās ne no kā un ne no viena. Gluži kā sievietes-Auni, kuras protams arī izskatās jaukas. Kamēr nav sākušās medības. Zināt, kāpēc jenoti mīl skalot savu ēdienu? Nebūt ne tādēļ, ka tiem patīk ēst tīrus produktus, bet gan tāpēc, ka upuris ātrāk pārstāj spirināties, ja to ūdenī noslīcina. Tas tāds neliels brīdinājums. Atcerieties, ka sieviete-Auns nemīl, kad kāds spirinās bez īpaša iemesla. Bet vispār jenoti un Auni – mīlīgākie radījumi. Protams, tikai tajā gadījumā, ja jums patīk, ka mājās sarīko apvērsumu un uzsēžas jums uz galvas, lai ērtāk čieptu cepumus.

Vērsis-lācene

Lāča tēls izsauc vispretrunīgākās asociācijas: tas ir gan draudīgs plēsējs, meža saimnieks, gan amizants medus mīļotājs. Kāds gan tas ir patiesībā? Paskatieties uz sievieti-Vērsi, un jūs paši visu sapratīsiet. Kā īsta lācene, viņa atzīst par labāku pavadīt laiku vienatnē ar sevi. Pie tam viņai patīk nodarboties ar kaut ko patīkamu. Piemēram, ķert zivis vai lasīt ogas. Nepiederīgus cilvēkus viņa ne ļoti mīl un var saplosīt, ja kāds uzprasīsies nepiemērotā brīdī. Bet no otras puses viņa sīvi aizstāvēs savus mazuļus un ģimeni. Starp kaut kā garšīga meklējumiem. Kopumā – ja jums brūk virsū lācene-Vērsis, tad labāk uzreiz izlikties par beigtu.

Dvīņi-barhānu kaķis

Viņa līdzīga mājas kaķim, pie kuras portreta labi pastrādājuši ilustratori. Tas ir plēsīgs cilvēks – pati burvība, viņa pat pieaugusi izskatās kā kaķēns. Pie tam barhānu kaķi dzīvē ieraudzīt izdevies tikai kaislīgiem ceļotājiem un mežonīgās dabas pētniekiem, jo tā dzīvo vissausākajās un vistuksnešainākajās vietās un cītīgi izvairās no tikšanās ar cilvēkiem. Sievietes-Dvīņi ļoti mīl iegrimt savā iekšējā pasaulē, kura no malas var šķist kā nedzīvs tuksnesis. Turpretī patiesībā viņu iekšējā pasaule ir blīvi apdzīvota megapolise. Kaut gan izdzīvot tajā var tikai pašas sievietes-Dvīņi, tāpēc svešajiem tur labāk nebāzties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru