Kuras lietas jāizmet, bet kuras – jānopērk: novecojušas tendences un modernas alternatīvas

Kuras modes tendences dizaineri ir aizsūtījuši nebūtībā, un ko piedāvā pretī? Mūsu apskatā ir gan tās lietas, kuras ir morāli novecojušas, gan tās, ar kurām ir vērts aizstāt vecās.

Steidzami izmest: 4 lietas, kas vairs nav modē

Kleitas un topi ar atkailinātiem pleciem

Atkailināti pleci izskatās kārdinoši, bet tikai pludmalē un kūrortpilsētas robežās, lielpilsētā viss skaistums pazūd acumirklī, tie izskatās dīvaini un bieži vien nevietā. Vietā nāk lietas ar asimetriskām piedurknēm un izgriezumiem, kas ļauj nedaudz atkailināt plecu vai locītavu. Meitenē taču ir jābūt noslēpumam!

Bomberjakas

To, kā bomberjakas kļuva modernas, bija ļoti interesanti novērot. Iesākumā tās spītīgi neviens neatzina, pārāk vienkāršu tās padarīja tēlu. Bet pēc tam, kad dizaineri izrādīja savas radošās spējas un sāka veidot ne tikai bomberjakas, bet arī žaketes (piemēram, no tvīda vai mežģīnēm), džemperus un pat blūzes, attieksme pret tām mainījās. Tās sāka izrotāt tēlu. Bet tagad jau tās ir apnikušas un zaudējušas savu spozmi.

Čokeri

Rotas, it kā no rokoko vai klasicisma stila, satricināja modes pasauli samērā ilgu laiku. Samta, ādas, no ķēdītēm vai pērlēm…Mēs tādas rotas savienojām ar darījuma kreklu, ar vakarkleitu. Un ar laiku šī tendence sevi vienkārši izsmēla. Šajā sezonā rotas burtiski nonēsājas, bet nākamajā par tām droši vien visubeidzot aizmirsīs. Viņas nomaina lieli auskari, kurus tagad nēsā jebkurā diennakts laikā.

Minisvārku garums

Kā saprast, ka jūs sen neesat atjaunojuši savu garderobi? Pietiek vien paskatīties uz kleitu vai svārku garumu, lai saprastu, kuras lietas ir jāizmet. Modē ir sievišķīgais midi garums, bet mini jau gadu atpakaļ kļuva nemoderni.

Steidzami nopirkt: 3 lietas, kas ir kļuvušas modernas

Apavi vai apģērbs ar gliteriem

Katra diena kā svētki! Lai tā kļūst par tuvojošās sezonas devīzi. Tad kopā ar to garderobē parādīsies svētku lietas, piemēram, balerīnas, kas dāsni apbērtas ar gliteriem, kleita vai bikses no mīkstas trikotāžas. Tās ideāli saskan ar ikdienas un lakoniskajām lietām.

Baltas krāsas aksesuāri

Nerakstīts vasaras likums – nēsāt baltu krāsu – to pārkāpt neuzdrošinās daudzi. Un tomēr baltā krāsa vasarā izskatās vislabāk, it sevišķi uz iedegušas ādas. Un, ja nu kārtējā baltā sarafāna, topiņa vai bikšu vietā nopirkt baltas krāsas aksesuārus? Batlas sandalītes, zīda lakatiņu, siksnu no krokodilādas, ģeometriskas formas somiū, saulesbrilles. Tās vasaras tēlam piedos vieglumu un sievišķīgumu, un vēl ideāli piestāvēs jebkuram tērpam, neatkarīgi no tā krāsu gammas.

Garš plašķis

Būsim godīgi: trencis nekad nav izgājis no modes. Šis garderobes pamatelements ideāli iederas jebkurā stilā. Šajā sezonā dizaineri par pamatu ņēma trenci un pēc tā līdzības radīja kleitas un žaketes. Tām, kuras pagaidām vēl nav gatavas tik drosmīgiem eksperimentiem, vajadzētu paskatīties uz klasiskajiem plašķu modeļiem spilgtās krāsās vai ierasti bēšā krāsā, kuru garums ir nedaudz zem ceļgala. Galvenais hīts – trencis no caurspīdīga auduma.

Un kurš variants jums patika vislabāk?

avots

Pievienot komentāru