Kuras Zodiaka zīmes ir visuzticīgākās attiecībās? Šīs 4 zīmes jūs nekad nenodos!

Pašas uzticīgākās Zodiaka zīmes var noteikt pēc tā, kā viņas uzvedas attiecību sākumā.

Cilvēki, kuri attiecības uzsāk nesteidzoties – ir tie, kuri rezultātā kļūst visuzticīgākie. Pašas uzticīgākās Zodiaka zīmes var noteikt pēc tā, kā viņas uzvedas attiecību sākumā. Dažas zīmes, kā piemēram Ūdensvīri, ir ļoti strauji šajā periodā. Ko līdz viņi pieņem lēmumu uzsākt attiecības vai nē, viņi iet uz priekšu ar visu jaudu, taču tai pat laikā, nepārtraukti šaubās.

Zemes zīmes, principā ir stabilākas par uguns ( piem. Auniem un Lauvām) un gaisa zīmēm. ( Dvīņiem, Ūdensvīriem) Vēži iebrūk ar savu paisumu un panesas garām pienākumiem, tai pat laikā Zivis var mierīgi sākt peldēt ar kādu citu zivju baru. Skorpions ir vienīgā ūdens zīme, kas ir kā okeāns – visaptverošs un dziļš. Kad viņi jūtas pietiekami ērti, lai uzsāktu attiecības ar kādu citu, tad veido ilgas attiecības. Tikai, tāpat kā mēnesim un paisumam, tiem ir vajadzīgs laiks, lai spētu uzticēties.

Ja jums ir attiecības ar kādu no šīm Zodiaka zīmēm, tad 90% – uz visu dzīvi.

Vēris

Vēršu saites ir stipras un neievainojamas, ja tās ir pareizi veidotas. Taču, tikai tāpēc, ka attiecības ar Vēršiem ir drošas, nenozīmē, ka tās nevar sašūpoties. Bet Vērsis var kļūt privātīpašniecisks, attiecībā uz savu partneri.

Taču, ja Vērsis spēj dot savam partnerim brīvu telpu, viņu nesatricināmā  uzticamība būs atalgota ar mīlestības gaismu, kas viņiem tik ļoti ir nepieciešama. Ja Vērsis piekritīs “ velc – stum”, ko arī nozīmē stabilas attiecības, tad viņi atskārtīs, ka viņu attiecības ir zaļojošs dārzs, par kuru abiem partneriem ir saudzīgi jārūpējas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru