Kurš no jums ir empāts, to pastāstīs jūsu Zodiaka zīme

Empātu tipi pēc Zodiaka zīmes.

Mums visapkārt ir enerģētiskas vibrācijas, vienalga – redzam mēs tās, vai nē. Šie fluīdi ietekmē mūs visus. Ar katru mūsu ieelpo, tie mūs maina. Daži no mums ir vairāk ieinterešeti šo smalko izmaiņu realizācijā, jo viņi var patiešām tās sajustm raksta Mystical Raven.

Bet paslēptais aisbergs ir šāds: empāti nav vienādi. Ir dažādi empātu veidi. Daži no viņiem var sajust sāpes, saprast citus, vai arī sajust to, kas uztrauc dzīvniekus vai augus, vai kaut ko tamlīdzīgu.

Empātu tipi pēc Zodiaka zīmes.

Zodiaka zīmes patiesībā palīdz atklāt mūsu fizisko talantu maģisko potenciālu. Atcerieties, ka būt empātam – tas ir pirmais solis. Praktizējot jūsu spējas “sajust” enerģijas var novest jūs pie otrā soļa.

Auns: faunas empāts

Auns – tas ir pavasara spēks. Enerģija viņos plūst ļoti savdabīgi, jo tad, kad Saule nonāk viņu Zodiaka zīmē, visi cenšas uzveikt Ziemu. Tas satuvina visus Aunus ar dzīvniekiem, kuri kaut kādā veidā var ar viņiem sazināties. Aunam var patikt medīt vai makšķerēt, bet tas vienkārši ir vēl viens veids, kā kļūt vienotiem ar Dzīves Apli.

LASI VĒL: 

6 pašas ziņkārīgākās zodiaka zīmes, kuras mīl bāzt degunu svešās lietās. Neizpaud tām savus noslēpumus!

Vērsis: fiziski uztverams empāts

Kad Saule ieiet Vērša zīmē, lietas kļūst reālas, un viss materializējas. Līdz ar to Vērša sajūtas kļūst tik spēcīgas, ka patiesībā var iegūt formu.

Vērsis – tas ir tāds empātu tips, kuri faktiski atspoguļo emociju savos ķermeņos. Šie “psihosomātiskie” simptomi ir ārkārtīgi izplatīti. Daudziem no viņiem veselības problēmas ir vienkārši vēl viena empātijas aktuāla forma.

Dvīņi: telepātiskais empāts

Dvīņi ir ārkārtīgi jūtīgi cilvēki, kuri patiesībā var noskaņoties uz balsīm un vibrācijām no visām pusēm. Tas šo zīmi padara par telepātisku empātu, kas var viegli uzlabot šo spēju, lai saņemtu un nosūtītu ziņojumus, kam vien vēlas.

Pats galvenais ir justies brīvi un necensties nosodīt. Lai domas brīvi ceļo. Telepātija ir reta dāvana un spēcīgs ierocis. To izmantot vajag ar prātu.

LASI VĒL: 

Tu to droši vien nezināji: kaut kas interesants par katru zodiaka zīmi

Vēzis: empāts-hameleons

Vēzis ir visjūtīgākais cilvēks un vistīrākais empāta tips. Mēs Vēzi varētu nosaukt par “tīru empātu” vai  “patiesu empātu”, jo viņiem piemīt dabiska spēja sajust jebkuru emociju pulsāciju. Tas viņiem notiek dabiski. Turklāt tas viņus maina. Viņi atspoguļo katra domas un emocijas savā psihē, un tas viņus maina, gluži kā ūdens, kas uzsūc sevī visu, kam vien pieskaras.

Lauva: psihometriskais empāts

Pārsteidzoši, cik viņi spēj just, kad runa ir par priekšmetiem, kas pieder citiem. Galvenais ļaut sev atbrīvoties un ļaut emocijām sevi piepildīt. Jebkuram priekšmetam ir sava vēsture, un Lauva spēj to pastāstīt. Tieši tāpēc, kad viņš nēsā vai tur rokās svešu lietu, tas pakāpeniski ietekmē viņu noskaņojumu. Šī psihometriskā spēj ir unikāla empātu tipu vidū.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru