Labais mācītājs ieved baznīcā klaiņojošos suņus, lai tie varētu atrast jaunas mājas. Cilvēks ar zelta sirdi!

Klaiņojošie suņi Brazīlijā regulāri “apmeklē” dievkalpojumus, lai tur atrastu savus jaunos saimniekus. Ja jūs domājiet, ka viņi kaut kādā veidā lūdzas par to Dievam, tad kļūdāties.

LASI VĒL: Viņu mājā aizdegās – un tad māte ieraudzīja, kā suns aiz autiņiem velk viņas 7 mēnešus veco mazuli

Mūsdienās pret mācītājiem ne vienmēr izturas pozitīvi. Taču starp viņiem ir arī tādi, kas apbur ar savu labestību. Tāds ir arī mācītājs Žuans Paulo Araužo Gomess – Brazīlijas pilsētā Gravatā esošās Santanas draudzes vadītājs.

Tas, ko viņš dara ar šiem klaiņojošajiem suņiem , nevar neiedvesmot.

Katru svētdienu Gravatas pilsētas Paróquia de Sant’Ana baznīcā notiek kas neparasts. Mācītājs aicina klaiņojošos suņus piedalīties dievkalpojumā. To viņš dara tāpēc, lai palīdzētu atrast pamestajiem dzīvniekiem jaunas mājas.

Viņa baznīcas un plašās sirds durvis vienmēr būs atvērtas šiem dzīvniekiem. bet kurš gan negribētu apmeklēt dievkalpojumu, kurā ir suņi?

Suņi dāvā mums bezierunu mīlestību, liek mums smieties. Tāpēc, tas būtu tikai taisnīgi, ja mēs viņiem atdarītu labu ar labu. Jūs variet neticēt Dievam, taču, ja jūs ticiet labestībai un līdzcietībai, mēs varēsim pakāpeniski padarīt šo pasauli labāku.

Mācītājs Žuans Paulo izmitina klaiņojošos suņus savā baznīcā un patiesi cer, ka kāds viņus dievkalpojuma laikā pamanīs un paņems sev līdzi.

Lūk kāpēc katru svētdienu mācītājs uzmana, lai suņi būtu uzmanības centrā un viņiem tiek atvēlēta centrālā vieta, lai katrs varētu viņus ieraudzīt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru