Labais mācītājs ieved baznīcā klaiņojošos suņus, lai tie varētu atrast jaunas mājas. Cilvēks ar zelta sirdi!

Lai arī cik drosmīgi šie suņi neizskatītos pie altāra, viņi vienmēr gribēs mīļumu un uzmanību. Kucēni bieži vien pievienojas pie altāra mācītājam un prasa, lai viņiem pakasa vēderu. Un tēvs Žuans to arī dara.

“Viņi vienmēr var ienākt, pagulēt, paēst, padzerties, atrast patvērumu un aizsardzību, tāpēc ka šī ir Dieva māja un viņš tos ir radījis”, – facebook rakstīja Žuans Paulo. Viņš aktīvi darbojas, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par viņa misiju, un ielūdz tos, kuri ir ieinteresēti, lai viņu mājās ienāktu četrkājains ģimenes loceklis.

Ļoti daudz pamestu suņu cieš no ielas dzīves un viņiem ir nepieciešama steidzama palīdzība un uzmanība. Mācītājs viņiem dod ne tikai pagaidu mājas, bet arī baro un nodrošina visu nepieciešamo medicīnisko aprūpi.

Pateicoties Žuanam Paulo, suņu skaits Gravatas pilsētas (228 000 iedzīvotāju) ielās ir krietni samazinājies.

Desmitiem klaiņojošu suņu jau ir ieguvuši jaunu, mīlošu ģimeni. Patiesībā arī pats mācītājs, pēc iepazīšanās ar šiem suņiem, dažus ir paņēmis uz savām mājām.

“Es palīdzēju dažiem suņiem ar ļoti nopietnām veselības problēmām. Dažus no tiem es atvedu uz baznīcu un pēc tam paņēmu līdzi uz mājām. Trīs ir palikuši pie manis. Mani bērni un suņi guļ manā gultā”, – teica mācītājs.

Šī cilvēka cēlsirdība tika pamanīta. Cilvēki sociālajos tīklos pauda savu apbrīnu un runāja par to, ka šis ir lielisks piemērs mums visiem.

Lai cik tas neliktos dīvaini, bet šis nav pirmais gadījums, kad baznīcā parādās suņi vai kādi citi dzīvnieki. Liekas, ka viņi šeit jūtas ļoti labi un komfortabli.

LASI VĒL: Vīrietis vienkārši noglaudīja klīstošu vācu aitas suni – bet suns ņēma un apraudājās… Mēs atbildam par tiem, kurus pieradinām

Bet kāda ir jūsu attieksme pret to, ka baznīcās laiž suņus?

avots: boredpanda.com

Pievienot komentāru