Labākās frizūras 2018. gadā kvadrāta formas sejai

Kvadrāta formas seja – ar strikti izteiktiem vaigu kauliem un izteiksmīgiem sejas vaibstiem – parasti neprasa vizuālas korekcijas.

Bet, ko darīt, ja gribas mīkstināt līniju pārlieko skarbumu un sejai pievienot sievišķīgumu? Palīgā steidz stilisti: mūsu izlasē – aktuālās frizūras kvadrātveida sejas formai.

Griezumi vidēja garuma matiem

Frizūra ar cirtām zem zoda – optimāls risinājums kvadrātveida sejas īpašniecēm: viegli viļņojošas lokas nogludina zoda un vaigu kaulu striktās līnijas. Pagarināts bobs vai karē ar daudzslāņainības efektu un atspulga krāsojumu ļauj radīt dabīgu apjomu un padarīt sejas proporcijas vēl harmoniskākas. Neaizmirstiet arī par mūsdienu frizūrām ar priekšējiem matiem – asimetriskiem un nedaudz nevērīgiem: tie vizuāli “izstiepj” seju, pietuvinot to ovālam. Centieties izvairīties no frizūrām ar ideāli gludiem matiem, strikti taisniem griezumiem, bieziem ģeometriskiem priekšējiem matiem – tie tikai pastiprinās smaguma sajūtu. Stilīgs noslēpums: ideāls matu sakārtojums katrai dienai – messy waves, ko viegli iegūt ar sāls aerosola un fēna palīdzību. Nevērīgas cirtas skaisti ierāmē kvadrātveida seju, padarot to izsmalcinātu.

Griezumi īsiem matiem

Piksi un asimetriskie griezumi ar gariem priekšējiem matiem derēs kvadrātveida sejai – tikai, ja tie nebūs pārāk īsi un gludi. Izvēlieties griezumus ar gaisīgām lokām pie vaigu kauliem, šķībus priekšējos matus, daudzslāņainību pieres un pakauša daļā: tie rūpīgi pasvītros vaigu kaulus un zodu.

avots

Pievienot komentāru