Labākie komplimenti vīriešiem saskaņā ar Zodiaka zīmi. Vislabāk par to pastāstīs astrologi

Jaunava

Analītiskā prāta īpašnieki, Jaunavas vīrieši pastāvīgi cenšas pilnveidoties, un būt labākie visās attiecībās. Un jūs, kā viņa mīļotā sieviete, centieties pamanīt viņa centienus un tos uzsvērt. Sakiet mīļotajam: “Cik tu stilīgi šodien izskaties!”, “Tavas smaržas dara mani traku!”, “Tu esi brīnišķīgs pavārs!”, “Lūk, tas ir īsts saimnieks!” Uzsveriet jebkuru svarīgu sīkumu, kam Venēras pakļautais velta savu uzmanību. Viņš augstu novērtē to, ka jūs pamanāt viņa centienus, un tāpēc sāks jūs mīlēt vēl vairāk. Turklāt centieties Jaunavai neglaimot. Izsakiet komplimentus pēc būtības, jo šis cilvēks pret sevi attiecas kritiski.

Svari

Bezcerīgie sapņotāji un ideālisti, Svaru vīrieši izvēlas sievietes, kas interesējas par viņu interesēm, un izsaka viņiem komplimentus. Šie vīrieši bieži šaubās par sevi, un tāpēc viņiem ir svarīgi regulāri no mīļotās saņemt uzslavu par savām vīrišķīgajām īpašībām. Sakiet saviem Svariem: “Tu esi vislabākais tēvs!”, “Es uzticos tavai izvēlei!”, “Es vienmēr bez domāšanas piekrītu tev!”, un viņi jutīsies kā supervaroņi jums blakus. Un, lai šis vīrietis sajustu, ka apkārtējiem viņš ir vajadzīgs, biežāk sūtiet viņus pēc padoma pie Svariem, pavadot ar epitetiem “visgudrākais”, “zinošs”, “noteikti palīdzēs”.

Skorpions

Vīrieši Skorpioni zina par savu magnētismu, pateicoties kuram viņi burtiski pievilina sev pretējā dzimuma pārstāves. Tomēr viņiem būs patīkami, ja jūs periodiski par to atgādināsiet. Apskaujot, iečukstiet savam Skorpionam: “Mani burtiski velk pie tevis!”, “Tu esi vispievilcīgākais vīrietis manā dzīvē!” vai arī “Tavai pievilcībai nav iespējams pretoties!”. Ideālā gadījumā tādi komplimenti jāizsaka kopā ar seksuāliem mājieniem, piemēram, rotaļīgu skatienu vai raksturīgām kustībām. Vienkārši Skorpionam ir spēcīga seksuālā enerģija, un jūsu vārdi tādos brīžos tiek iemūžināti viņu apziņā.

Strēlnieks

Stiprā dzimuma pārstāvji sapņo, lai viņiem blakus esošā jaunkundze justos viegli un bezrūpīgi. Izdzirdot no savas lēdijas:” Ar tevi nav garlaicīgi!”, bet vēl labāk: “Man nekad nav bijis tik labi!”, Strēlnieks būs īstā sajūsmā. Turklāt Saturna pakļautajiem piemīt plašs redzesloks, un viņi prot par sevi pasmieties. Tāpēc, pasakot Strēlniekam: “Blakus tev es jūtos tik gudra!”, jūs ne tikai neapvainosies savu cilvēku, bet arī parādīsiet, ka arī protat jokot. Uguns stihijas pārstāvji noteikti to novērtēs, un iemīlēs jūs vēl stiprāk.

Mežāzis

Mežāži šajā pasaulē ir ieradušies, lai pastāvīgi pilnveidotos un kļūtu labāki, lai attīstītos un sasniegtu visaugstākos mērķus. Tāpēc, ja jūs tāda vīrietim pateiksiet: “Tu mani pārsteidzi ar savām zināšanām!”, “Kā tu to izdomāji?”, šis stiprā dzimuma pārstāvis būs ne tikai glaimots. Viņš jūsu labā izdarīs vēl daudz vairāk! Turklāt šim vīrietim ir svarīgi sajust, ka viņš ir jūsu aizstāvis. Šajā ziņā, apķerot mīļoto, vienkārši viņam pasakiet: “Man ar tevi ir tik mierīgi!”, “Bez tevis es netiktu galā!”. Tie ir ļoti personīgi komplimenti, kurus Mežāzis uztvers burtiski, gluži kā atzīšanos mīlestībā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ciets rieksts, kurš nekusīs, izdzirdot komplimentu. Tomēr viņam patiks, ja jūs uzsvērsiet viņa stiprās īpašības. Piemēram, pasakiet Ūdensvīram: “Tu esi kā zināšanu krātuve!Ar tevi ir tik interesanti”, un šis cilvēks dienām un naktīm dalīsies ar jums savos aizraujošajos stāstos. Un vēl neaizmirstiet tādu vīrieti paslavēt par viņa oriģinalitāti un tiekšanos pēc visa jaunā. Sakiet: “Tava izdoma ir satriecoša!: vai “Tu man atklāji citu pasauli!”, un ar šo jūs noteikti iekarosiet Urāna pakļauto. Un, lai kārtīgi iekarotu Ūdensvīru, pasakiet viņam, ka esat gatavi dalīt dzīvi kopā ar viņu un kopā iet uz viņa sapni.

Zivis

Zivju zīmes vīrieši cenšas iekarot savas mīļotās ar radošu talantu, nojautu un dvēselisku tuvību. Tāpēc, ja tāds vīrietis no jums izdzirdēs: “Neviens mani nesaprot labāk par tevi!” vai “Tu esi tik iejūtīgs! Es kūstu tavos apskāvienos!”, viņš sapratīs, ka visu dara pareizi. Nešaubieties, tāds vīrietis noteikti centīsies jūs pārsteigt ar dzejoļiem, speciāli jums sacerētu dziesmu, gleznu vai jebkuru paša radītu mākslu. Un šeit jums paveras īsts komplimentu lauks! Jūsmojot par viņa darbiem, sakiet: “Es tavus dzejoļus lasīju pirms miega!”, “Tev obligāti šī dziesma jāparāda producentam!” Ar šiem komplimentiem jūs noteikti iekarosiet savu vīrieti.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru