Lai parādītu mājas darbu nozīmīgumu, mājsaimniece vienkārši pārtrauca to darīt: ģimene ieguva lielu mācību

Bieži vien no malas šķiet, ka, ja sieviete ir mājsaimniece, tad viņai nekas cits neatliek kā sēdēt mājās, lai sakoptu nekārtību, ko pārējie rada, jo viņa ir brīvākā persona ģimenē.

Daudziem mājas uzkopšana nešķiet nemaz tik grūts darbs, un tāpēc pamazām ģimenes locekļi, uzskatot par pašsaprotamu mājsaimnieces darbu, visu noveļ uz viņas pleciem un šī neobjektīvā pieeja ir izplatīta visā pasaulē.

LASI VĒL: Skolniece palika stāvoklī no 10 gadu veca zēna un tagad atrāda kā viņa izskatās pēc dzemdībām

Viena sieviete, kas Twitter pazīstama kā Miss Potkinsa, sacēlās un nolēma pierādīt savai ģimenei, cik svarīgi ir mājas darbi. Ģimenes acis beidzot atvērās.

Kādā jaukā dienā Miss Potkinsa nolēma streikot, atsakoties mazgāt, tīrīt, gludināt, izmest miskasti, gatavot un mazgāt traukus visas dienas garumā.

Sākumā ģimene mēģināja iztikt bez viņas: viņi ēda sauso pārtiku, mēģināja kaut ko iztīrīt un mazgāt, bet saprata, ka viņiem klājas ļoti slikti. Visa pielāgotā dzīve pamazām sabruka, un ģimene ieguva savu mācību. Viņi beidzot saprata, cik ļoti kļūdījušies, ka nenovērtēja mātes darbu.

LASI VĒL: Viņa pirmo reizi kļuva par māti 65 gadu vecumā. Kāda ir šīs sievietes dzīve 10 gadus vēlāk, kā dzīvo māte un meita?

Pēc tam, kad viņas eksperiments bija veiksmīgs, Potkinsas kundze mudināja Twitter lietotājus sekot viņas pēdās. “Vienkārši pametiet ikdienas darbus, kurus ģimenē neviens nenovērtē un nedariet neko, lai pārbaudītu ģimenes locekļu reakciju”.

Kā izrādījās, tas ir vienīgais efektīvais veids, kas atver acis uz mājas darbu vērtīgumu.

Pievienot komentāru