“Lai tad pasaule brūk un jūk mums zem kājām”. 4 Zodiaka zīmes, kuras ir izturīgas kā dimanti

 

3. Auns

Auni vienmēr ir uzlādēti ar enerģiju un ir pārņemti ar nepieciešamību pēc piedzīvojumiem. Viņi ir pilnīgi bezbailīgi, un spēj iziet cauri vislielākajiem dzīves pārbaudījumiem, lai tikai sasniegtu savu mērķi. Šīs zīmes pārstāvjiem ir vienkārši nepieciešams finišēt pirmajiem un vispār vienmēr un visiem būt pirmajiem.

Auniem ir tieksme aizrauties ar procesu, reizēm aizmirstot sacensību nozīmi, un viņi bieži uzvedas pārāk impulsīvi. Tas viņiem ir kā dunka sānos, jo īpaši tad, kad Auns pieņem dīvainus lēmumus, vadoties pēc tābrīža noskaņojuma.

Visslavenākie sabiedrības darboņi, kuri dzimuši Vēža Zodiaka zīmē: Renē Dekarts, Maija Anželou, Harijs Hudīni, Čārlijs Čaplins un Lady Gaga.

4. Mežāzis

Mežāžu galvenais spēks ir pacietībā un racionālajā pieejā. Šīs zīmes pārstāvji spēj gaidīt, spēj adekvāti novērtēt situāciju un vispārējās iespējas. Ja ir acīmredzams, ka tieši tagad nevajag sasteigt, paiet maliņā, izgaidot piemērotāku brīdi, Mežāži tā arī darīs, un viņiem vienalga, ko par viņiem padomās.

Laime un panākumi piemeklē tos Mežāžus, kuri paši saprot, ka viņu karma – tās nav mērķtiecīgas uzvaras, bet gan pakāpeniskas. Viņi nav veiksmes mīluļi, bet gan nopietni censoņi. Toties šīs zīmes pārstāvjiem ir kaudze iekšējo resursu, kas ļauj viņiem neapstāties pat tad, ja to ir izdarījuši visi apkārtējie.

Lasi arī: Kabalas mācībai ir savs “Zodiaks”. Kas pēc tā esat jūs? Slepenās zināšanas par cilvēku!

Vispopulārākie sabiedrības darboņi, kuri ir dzimuši Mežāžu Zodiaka zīmē: Jēzus Kristus, Johans Kellers, Mao Czedun, Adriano Čelentano, Mels Gibsons, Entonijs Hopkinss.

Vai jums piemīt spēks? Kādā Zodiaka zīmē esat dzimuši jūs?

avots: drlaslau.com

Pievienot komentāru