Lazarevs stāsta, kāpēc aizgājis Buzovas uzstāšanās laikā

18.aprīlī „«Премии Муз-ТВ 2018» svētku vakariņu laikā noticis incidents ar dziedātāju Sergeju Lazarevu 32 gadus vecās televīzijas zvaigznes un dziedātājas Olgas Buzovas uzstāšanās laikā.

Pēkšņā mākslinieka aiziešana atmodināja niknu lauvu, kas izsauca virkni dusmīgu izteicienu sociālajos tīklos. Kā ziņo woman.ru, 35 gadus vecā Sergeja Lazareva aiziešanai bijis pamats.

Zvaigžņu kari

Kad sākusies uzstāšanās, Filips Kirkorovs meties pie mākslinieces un paķēris viņu uz rokām. Tai pat laikā ne visiem Olgas kolēģiem šis viņas numurs gājis pie sirds.

„Tiem, kas manas uzstāšanās laikā piecēlās un devās projām, gribu pateikt – laimīgu taciņu! Es noskatījos, aplaudēju un dziedāju līdzi visu mākslinieku priekšnesumiem. Es uzskatu, ka nav nepieciešams nākt uz pasākumu un sēdēt ar neapmierinātu ģīmi!” tā savā Instagram kontā raksta Buzova.

Aizgājēju vidū atradies ar dziedātājs Sergejs Lazarevs, kurš jau paspējis aizstāvēties pret apvainojumiem.

„Es ieraudzīju, ka Olgas virzienā dodas Filips, sapratu, ka te iecerēts kādas darbības, tamdēļ vienkārši atbrīvoju vietu un pagāju malā, lai netraucētu,” Sergejs paskaidro. Tāpat Lazarevs stāsta, ka nav aplaudējis Buzovai, jo šāda formāta vakariņu laikā nav pieņemts šādi uzvesties.

Pati Olga Buzova nav komentējusi šo Lazareva paziņojumu.

avota

Pievienot komentāru