Līdzko jūs izlasīsiet šo rakstu, vairs nekad nemetīsiet ārā nevienu veco katlu vai pannu!

Jau sen vēlējāties izmest vecos katlus, taču nekad necēlās roka to izdarīt? Ne velti! Ja jau vecajā virtuves piederumā ēst gatavošana vairs nav veselībai laba, tad tos ir iespējams izmantot kur citur –  interesantos dekora elementos.

Jums atliks vien izrādīt savu fantāziju. Piedāvājam jums 13 interesantas idejas, kur un kā izmantot savus vecos katlus un pannas, lai atdzīvinātu savu interjeru.

  1. Tāda parasta lieta, kā katlu vāku rokturi var kļūt par oriģināliem pakaramajiem. Ir nepieciešams tikai dēlis, kur tos piestiprināt, un lietas, kuras tur pakarināt.
  2. Visparastākie vecie katli var pārvērsties par skaistām lustrām.
  3. Krēsls. No vecā katla var viegli pagatavot unikālu krēslu. Jums atliks vien izveidot krēslam kājas – tas arī viss.
  4. Uzkodu statīvs. Šādu trauku iespējams pavisam vienkārši pagatavot no vecām pannām. Atliek vien noņemt rokturus un piestiprināt kaut ko kā trauka pamatni. Varat izmantot pat vecu virtuves rulli.
  5. Svečturis. No vecās pannas pagatavojiet skaistu svečturi. Izdekorējiet pannu, bet pa vidu tai lieciet lielu sveci.
  6. Dārza dekorācijas. Šeit noderēs arī katlu vāki. Tos varat piestiprināt pie sētas un izmantot kā pakaramos.
  7. Magnētiņu dēlis. Vecos katlus vai pannas var izmantot kā magnētu dēli. Piestipriniet pie tiem zīmītes, magnētiņus, jebko citu!
  8. Ielieciet vecajā pannā apaļu spoguļa gabalu un piestipriniet konstrukciju pie sienas.
  9. Puķu pods. Jums apnicis pirkt vienveidīgus puķu podus? Izveidojiet unikālu puķu podu no vecā katla vai jebkāda cita virtuves piederuma.
  10. Iekarināms konteiners. Šeit atkal talkā nāk vecie katli. Atliek tos vien piestiprināt jums nepieciešamā vietā.
  11. Dekora elements. Ja jūs mazliet nokrāsosiet to un piestrādāsiet pie detaļām, neviens nekad uzreiz nepateiks, ka tas ir katls vai panna.
  12. Barotava dārzā. Jūs varat pagatavot putnu barotavu no vecās kēksa formas. Tās padziļinājumā varat likt visdažādākos gardumus putniņiem.
  13. Mantu glabātuve. Mazajiem ķipariem parasti ļoti patīk salikt kaut kur visādas mantas. Izveidojiet viņiem savus konteinerus un glabātuves no vecajiem katliem.

avots

Pievienot komentāru