Liepāju darba vizītē apmeklē Čehijas vēstnieks Miroslavs Koseks

Vçsturnieks Ritvars Jansons.

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijā darba vizītē pirmdien, 15. aprīlī, viesojās Čehijas vēstnieks Miroslavs Koseks (Miroslav Kosek), lai tiktos ar Liepājas domes vadību un pārrunāt sadarbības jautājumus.

Vizītes laikā vēstnieks tikās ar Liepājas domes priekšsēdētāju Jāni Vilnīti, priekšsēdētāja vietnieku kultūras un sporta jautājumos Ati Deksni un Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieku Nauri Lazdānu.

Tikšanās laikā vēstniecības un domes pārstāvji visvairāk pārrunāja sadarbības jautājumus kultūras jomā. Turpinot veiksmīgo sadarbību kultūras nozarē, Čehijas vēstniecība arī šogad Liepājā organizēs vairākus pasākumus. 15. jūnijā koncertzāles “Lielais dzintars” kamerzālē plānots čehu stīgu kvarteta koncerts, savukārt rudenī, septembra otrajā pusē (datumi tiks precizēti), paredzēts Čehijas bruņoto spēku folkloras ansambļa koncerts. Abi pasākumi būs bezmaksas, un tos varēs apmeklēt ikviens liepājnieks un pilsētas viesis.

Vizītes ietvaros vēstniecības delegācija viesojās koncertzālē “Lielais dzintars”, kur tikās ar koncertzāles vadību Timuru Tomsonu un Baibu Bartkeviču un arī pārrunāja sadarbību abu paredzēto koncertu organizēšanā, apmeklēja Liepājas Universitāti un tikās ar universitātes rektori Daci Markus, aplūkoja mākslas galeriju “Romas dārzs”, kā arī jaunatklāto Liepājas tenisa halli.

Pievienot komentāru