Lietojat šo masku par “Pantenolu” 2 reizes nedēļā un redzēsiet, kas notiks!

Mēs esam pieraduši ņemt līdzi “Pantereal”, dodoties uz jūru. Labāk līdzekli pret apdegumiem neatrast. Iespējams, ka tik spēcīga efekta nav nevienam aptiekas preparātam. Izmantojot “Pantereal” ādai, maz kas zina, ka tas ir matu glābējs jebkādā stāvoklī.

Visa lieta ir tāda, ka šim ārstnieciskajam līdzeklim ir sintētiskais vitamīns B5, kas kopj ādu un matieņu saknes tai skaitā. D-pantenols tiek lietots pat tad, ja ārstē cilvēkus, kas pārcietuši ķīmijterapiju, un mati izaug no jauna. Līdzekļi bojātiem matiem mēdz būt dažādi, bet es to vērtēju visaugstāk. Lūk kāpēc.

“Pantenols” matiem.

“Pantenols” pateicoties savai konsistencei, jau sen ir kļuvis par manu mīļāko matu masku. Viņš apvij katru matiņu ar smalku plēvi, mitrina un baro to, bet nerada smaguma efektu matos. Mati kļūst biezāki, kļūst it kā resnāki, ātrāk aug!

D-Pantenola lietošana.

Pēc tam, kad izmazgā matus, uzliec līdzekli uz matiem visā garumā, nemazgā to nost. Tas ir brīnišķīgs līdzeklis, matiem kurus ir grūti ieveidot.

“Pantenols” var izmantot kā parastās matu putas. Tas palīdzēs ne tikai nostiprināt matu saknes un padarīt matus gludus un elastīgus, bet arī pasargāt matus no augstas temperatūras žāvēšanas laikā.

Gēla preparātu vēlams iesmērēt matu saknēs. Es biju pārsteigta par straujo matu izaugšanu: pēc mēneša mana frizūra pārvērtās līdz nepazīšanai. Rezultāts ir viegli izskaidrojams: B5 vitamīns, kas ir nepieciešams matiem, īpašā matu kosmētikā ir tikai no 2 līdz 5%, bet “Pantenolā” – tā ir līdz 75%.

Šķir nākošo lapu un uzzini lieliskas matu maskas ar ”Pantenolu” recepti un lietošanas gaitu!

Pievienot komentāru