Līgava saņēma dāvanu no sava mīļotā divus mēnešus pēc viņa nāves

27 gadus vecam vīrietim ārsti konstatēja vēzi tikai dažus mēnešus pēc tam, kad viņš bija sācis satikties ar Daniellu.

Līgava, kuras līgavainis nomira dienu pirms kāzām, bija šokā, kad divus mēnešus pēc viņa nāves viņa saņēma brīnišķīgu dāvanu. 27 gadus vecais Ešlijs Grants Smits nomira iepriekšējā gadā, kamēr viņa draudzene Daniella Kambervorta kārtoja dokumentus Dzimtsarakstu nodaļā. Pāris jau bija pasūtījuši laulības gredzenus, bet Ešlijs bija apņēmies sagādāt mīļotajai pārsteigumu un pasūtīja viņai arī kādu citu dārglietu, ziņo Mirror.

„Bija pagājuši divi mēneši kopš Ešlija nāves. Es nokavēju piegādi uz mājām, tāpēc devos uz šķirošanas punktu pēc savas paciņas. Mašīnā to atvēru un sāku smieties. Tas bija gredzens no baltā zelta ar briljantiem. Viņš man par to neko nebija stāstījis.”

LASI VĒL: 

Ādas vēzi var iegūt vienas sezonas laikā? Jā, tas ir iespējams!
Divi šī pāra bērni spēja uzveikt vēzi, bet tas jebkurā brīdī var atgriezties
Onkologa jautājumi ļaus jums dzīvot ilgi un veselīgi! Jāsaka tikai „jā” vai „nē”

Daniella bija jāapprecas Ņujorkā  Ešlija vecāku mājā, ar kuru iepazinās 2015. gadā atvaļinājuma laikā Krētā. Vīrietis jau ilgi cīnījās ar vēzi, bet dienā, kad Daniella devās uz dzimtsarakstu nodaļu, viņam palika pavisam slikti. Tāpēc kāzas vairs nedrīkstēja atlikt un pāris gribēja, lai ceremonija notiek pēc iespējas ātrāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru