Linoleja neparastā izmantošana vasarnīcā

Pēc grīdas pārklājuma nomaiņas bieži paliek pāri lieli linoleja gabali. Mest ārā ir žēl, un arī nevajag to darīt. Tāpēc, ka vasarnīcā linolejam var atrast praktisku un neparastu pielietojumu.

Dārza celiņi

Tāds materiāls kā linolejs lieliski noderēs cīņai ar nezālēm. Praktisks risinājums būs ar to izklāt dārza celiņus un starp stādu rindām siltumnīcā.

Nezāles caur linoleju neizaug, un celiņi paliek tīri. Vienīgais trūkums – pēc lietus celiņi kļūst slideni, ko vienkārši vajag ņemt vērā tad, kad tos lietosiet.

Tāpat ar linoleja palīdzību var tikt vaļā no nezālēm gar žoga malu un tajā dārza daļā, kur tas nepieciešams. Vajag vienkārši izklāt linoleja gabalus tajās vietās.

Pamats dažādiem materiāliem

Linolejs var kalpot par lielisku pamatu, lai uz tiem klātu dažādus birstošus materiālus vasarnīcas teritorijā, tādiem kā smilšu kaudze vai šķembas.

To var arī izmantot kā pamatu piepūšamajam baseinam. Tas novērsīs baseina dibena bojājumus un nedos izaugt nezālēm apkārt.

Puķu dārzs vai dobe

Izmantojot linoleja atlikumus un plastmasas caurules, var uztaisīt oriģinālu dobi groza veidā. Tāpat arī var izmantoto linoleju kā puķu dārza apmali.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru