Linsēklas ar medu – labākais līdzeklis resnajai zarnai, asinsvadiem un imunitātei! Detoksikācija ar linsēklu palīdzību!

Resnās zarnas detoksikācija ir iespējama ar dabīgu līdzekļu palīdzību. Piemēram, medus! Medus ir viens no brīnišķīgajiem produktiem, ko ieteicams izmantot dažādām procedūrām. Tas ārstē gripu un saaukstēšanos, bet ir piemērots arī zarnu tīrīšanai no toksīniem, raksta Laslau.

Resnā zarna absorbē ūdeni un elektrolītus no pārtikas masas un vēlāk tos izvada ārā. Bet, ja resnās zarnas darbība palēninās, var sākties kairinājums, kas sliktākajā gadījumā var izraisīt vēzi.

Resnā zarna absorbē no diviem līdz trim litriem ūdens dienā, un resno zarnu var iztīrīt no pārtikas atkritumiem, izmantojot dabiskus līdzekļus. Galvenie kairinātas resnās zarnas simptomi ir aizcietējums, smagas galvassāpes un degšana krūtīs (gastroezofageālā refluksa).

Recepte detoksikācijai ar medu un linsēklām

Sastāvdaļas:

glāze ūdens

ēdamkarotes dabīgs medus

ēdamkarotes linsēklas

zaļš ābols

 

Viss, kas tev jādara, jānotīra ābols un jāieliek tas kopā ar citām sastāvdaļām blenderī. Iegūtā masa palīdzēs dziedināt visu kuņģa zarnu trakta sistēmu, nevis tikai tievo zarnu. Šo līdzekli ieteicams lietot divas reizes nedēļā.

Linsēklas ir svarīgs pretvēža līdzeklis, kas, pateicoties augstajam omega-3 taukskābju saturam, regulē estrogēna plūsmu. Turklāt linsēklas satur vielu, kas regulē asinsspiedienu, sniedz enerģiska, un tās ir arī lieliska izvēle vielmaiņas un kalcija avota regulēšanai.

Turklāt, tā kā linsēklas satur vairāk diētiskās šķiedras nekā citi graudi, viņas tiek uzskatītas par superproduktu zarnu mikrobiomam. Tieši tāpēc linsēklas ir ieteicamas, ja vēlies zaudēt svaru, kā arī, lai samazinātu holesterīna līmeni un novērstu aizcietējumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru