LM aicina palīdzēt radīt svētkus aprūpes centru iemītniekiem

Atzīmējot Latvijas simtgadi, aicinām ikvienu radošo kolektīvu vai indivīdu, draugu kompāniju vai uzņēmumu palīdzēt radīt svētkus valsts sociālo aprūpes centru iemītniekiem, radot pasākumus un pacilājošu atmosfēru. Labklājības ministrija aicina pieteikties mūziķus, māksliniekus, dejotājus un citus radošus cilvēkus, kas vēlētos Latvijas jubilejas gadā ar savu priekšnesumu sniegt svētku sajūtu aprūpes centru iemītniekiem.

Jāatzīmē, ka arī šobrīd par svētku svinēšanu valsts sociālajos aprūpes centros (VSAC) ir padomāts. Ir plānoti pasākumi visa gada garumā. Piemēram, 29. jūnijā VSAC “Zemgale” filiālē “Jelgava” notiks Latvijas simtgades dziesmu festivāls «Skani, Latvija, skani», kurā piedalīsies solisti, dueti un ansambļi no VSAC, kā arī viesi no aprūpes centra Lietuvā.

Savukārt VSAC “Vidzeme” filiālē “Ropaži” 23. augustā notiks sarīkojums “Sadosimies rokās vienotai Latvijai”. Tajā tiks pieaicināti vietējās pašvaldības pārstāvji, kuri piedalījušies vēsturiskajā “Baltijas ceļā” un nodarbojušies ar vietējo iedzīvotāju informēšanu un piesaisti tam. VSAC “Latgale” filiāle “Krastiņi” pirms Vasarsvētkiem, 19. maijā, rīkos ģimenes dienas pasākumu, kura laikā cita klienti ar radiniekiem stādīs filiāles dārzā augļu kokus. “Kalkūnos” 23. maijā iecerēta puķu dobes “Latvijas kontūra” svinīga atklāšana.

Lai Latvijas simtgades svētki aprūpes centru iemītniekiem būtu vēl košāki, interesentus, kas var iepriecināt viņus, aicinātām sazināties:

– VSAC “Kurzeme”, tel. 63490333, 29211936, [email protected]

– VSAC “Zemgale”, tel. 63960212, [email protected]

– VSAC “Vidzeme”, tel. 64207920, [email protected]

– VSAC “Latgale”, tel. 65175244, [email protected]

– VSAC “Rīga”, tel. 67520814, [email protected]

Pievienot komentāru