Ļoti noderīgs padom, kā tikt vaļā pat no visgrūtāk iztīrāmiem un veciem traipiem uz jūsu apģērba! Nesteidzieties mantas izsviest – visu vēl var labot!

Šis raksts ir īsts atradums katrai meitenei un sievietei.

Visiem mums ne vienreiz vien nācies atvadīties no mīļotās drēbes viena traipiņa dēļ, kuru nespējām iztīrīt. No šodienas viss mainīsies!

Piedāvājam jums uzzināt par šiem neticami labajiem padomiem, kā tikt vaļā no dažāda rakstura traipiem uz drēbēm. Tie palīdzēs saglabāt jūsu apģērbus tīrus un izbaudīt to nēsāšanu vēl ilgi.

Jūs droši vien kaut reizi uzmetāt sev treknu gaļu vai aplējāties ar sulu. Cik daudz mīļu lietu samaitāja grūti iztīrāmi traipi! Lai nekas tāds vairs neatkārtotos, saņemiet instrukciju, kura palīdzes iztīrīt jebko!

Kā iztīrīt traipu no apģērba

Derīgi padomi

Trauku mazgājamais līdzeklis

Jūs baudiet saldējumu, tas sāk kust, un pēkšņi uz sarafāna parādās pleķis. Tīrie nieki! Atmazgāt vasaras deserta traipus var sekojošā veidā: iemērciet drēbi aukstā ūdenī uz 10 minūtēm, pievienojiet trauku mazgājamo līdzekli, bet pēc tam pārmazgājiet, kā vienmēr.

LASI VĒL: 

Iemetiet veļas mašīnā vienu aspirīna tableti un priecājieties par rezultātiem!
Večuks izdomāja viltīgu plānu, kā atriebties vietējai varai par to, ka ir nocirsts viņa mīļākais koks!
Iedzīvotāji vasaru vēlas pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem

Ožamais spirts

Pēc izbraukuma „pie dabas krūts” var atrast dažnedažādus traipus! Par nesen apēsto šašliku noteikti atgādinās taukains traips uz apģērba.

Ja tas ir svaigāks, tad tajā vietā var ieberzt smalko sāli, kas attauko audumu. Ar ieēdušos traipu tiks galā ožamais spirts.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru