Lūk, kā katra zodiaka zīme demonstrē savu necieņu … bet pat nenojauš par to

Svari

Svari demonstrē necieņu, apspriežot cilvēkus aiz muguras. Svari netenko, viņi vienkārši mīl runāt par cilvēkiem. Viņi nesaprot, cik postošas var būt tenkas, un, ka tas liedz cilvēkiem pastāvēt par sevi un izteikt savu viedokli.

Skorpions

Skorpioni izrāda savu necieņu, sarunājoties ar dažiem cilvēkiem, bet ignorējot visus pārējos. Viņi var neapzināties, cik nelaba ir šāda uzvedība un par cik neaudzinātu viņu uzskata apkārtējie.

Strēlnieks

Strēlnieks izrāda savu necieņu, kavējot. Bet viņiem tas ir normāli neierasties laikā, jo viņi aizpilda savu grafiku tik blīvi, ka kavēšana ir neizbēgama. Bet citiem, diemžēl, tas izskatās kā necieņa.

Mežāzis

Mežāzis izrāda necieņu, lasot tev morāli. Mežāzis viegli ieiet lekcijas režīmā un monopolizē sarunu. Bet šis ir normālais Mežāža stāvoklis, un viņa burkšķēšana nenozīmē, ka viņš tevi neciena.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs izrāda necieņu, rīkojoties tā, it kā cilvēks, ar kuru viņš sarunātos, būtu nedaudz stulbs. Tas ir ļoti augstprātīgi no Ūdensvīra puses, un citiem ir nepatīkami, kad viņus uzrunā tamlīdzīgā veidā.

Zivis

Zivis izrāda necieņu, aizmirstot atdot aizdotas lietas vai atdodot tās sabojātas. Bet viss tikai tāpēc, ka Zivis tik ļoti ir iegrimušas savā fantāziju pasaulē, ka viņas nepievērš uzmanību sīkumiem.

Bet vai tu šādas lietas esi pamanījis?

avots: yourtango.com

COMMENTS

Pievienot komentāru