Lūk, kāpēc lidmašīnā vienmēr jāņem līdzi tenisa bumbiņa. Tas ir ļoti svarīgi!

No visām ierīcēm un trenažieriem, lai cīnītos pret sāpēm, asinsrites traucējumiem un nejutīgajiem muskuļiem, mēs bieži aizmirstam par vienkāršāko un vispieejamāko veidu: tenisa bumbiņu. Bet viņa spēj novērst asins recekļu veidošanos garos ceļojumos.

Lidmašīnā tu vairākas stundas sēdi vienā vietā, tavs kakls un mugura ir saspringusi un ir traucēta asinsrite. Bieži ieteicams piecelties un staigāt, bet salonā tas ne vienmēr ir ērti izdarāms. Šādā situācijā kā masāžas rīku var izmantot tenisa bumbiņu.

Masāža ar tenisa bumbiņu uzlabo asins piegādi konkrētām ķermeņa daļām. Turklāt tā mazina spriedzi un muskuļu sāpes. Un tenisa bumbiņas neko daudz nesver un neaizņem daudz vietas, tāpēc tās ir viegli paņemt līdzi lidojuma laikā.

Lūk, daži vingrinājumi, kas veicami ilga lidojuma laikā:

Ikri

Novietot bumbiņu ikru centrā. Uzmanīgi virzi bumbiņu pa kāju, veicot piecas dziļas ieelpas un izelpas. Pārvieto bumbiņu tuvāk celim un atkārtot  procesu. Tad atkārto visu to pašu ar otru kāju.

Plaukstu locītava

Nekustīgums pasliktina asins pieplūdumu rokām un pirkstiem. Saspied tenisa bumbiņu rokā, tad saliec un iztaisno rokas.

Augšstilbi

Augšstilbu  masāžas ar tenisa bumbiņu uzlabos asinsriti sēdus stāvoklī. Vertikāli ritini bumbu no ceļgala līdz iegurnim. Atkārto kustību vairākkārtīgi.

Mugura un pleci

Vienkārši paripini tenisa bumbiņu pa pleciem, kaklu un muguras augšējo daļu. Nepalaid garām sāpīgās un savilktās vietas. Vari arī novietot bumbiņu starp sēdekļa atzveltni un muguru.

Vai esi gatavs izmēģināt šīs metodes?

avots: tiphero.com

Pievienot komentāru