Lūk, ko par tavu personību var pastāstīt tava vidējā pirksta forma. Seno hiromantu zinātne

Izvēlies attēlā to naga formu, kas visvairāk līdzinās tavējai.

Tips A – taisns pirksts

Tu esi diezgan noslēgts cilvēks. Tu nemīli stāstīt par saviem plāniem un sapņiem. Tikai pašiem tuvākajiem tu uzticēsi šādu informāciju.

Tev ir liela sirds, un, ja būs vajadzība, tu esi gatavs sevi ziedot citu dēļ.

Kā likums, cilvēki ar šādu pirksta formu parasti ir vienkārši, godīgi un laipni. Un viņiem ir arī lieliska humora izjūta!

Tips B – ass pirksts

Tu esi ļoti uzticams cilvēks visās jomās: mīlas attiecībās, draudzībā un darbā. Ja tu esi iemīlējis cilvēku, tad atdodies viņam ar visu sirdi.

Tas pats arī attiecas uz tavu profesionālo darbību. Tu nenomierināsies, kamēr nenovedīsi lietu līdz galam un neatrisināsi strīdīgus momentus.

Cilvēki, kuriem ir šāda pirksta forma, ir ļoti ievainojami, un viņiem piemīt mākslinieciska daba. Tev nav viegli sazināties ar svešiniekiem, toties tuviniekiem tu būsi gatavs veltīt visu savu laiku.

Tips C – nevienāds pirksts

Tu viegli spēj atrisināt strīdīgas situācijas. Kad kaut kas tevi pārsteidz, tu kādu brīdi esi apjucis, bet ļoti ātri saņem sevi rokās un tiec galā ar situāciju.

Tu reti kad uzņemies sarežģītus uzdevumus un centies apiet ar līkumu nepazīstamas sfēras. Tu cieni otra cilvēka viedokli.

Tev ir ļoti laba sirds, un to padomāsi divreiz pirms kādu aizvainot.

Nu kā? Precīzs raksturojums?

avots: soulpoust.ru

Pievienot komentāru