Lūk, no kurām četrām zodiaka zīmēm sanāk visnegantākās vīramātes

Jaunava

No Jaunavām parasti sanāk ļoti gādīgas mātes. Tāpēc rūpēties par saviem dēliņiem viņas nepārstās nekad. Jaunavas bieži mīl pamācīt savas vedeklas par to, kas viņu dēliem ir labāk un vajadzīgāk. Viņas pa labi un pa kreisi izdalās savus norādījumus un mācīs kā pareizi mazgāt grīdas un gludināt kreklus. Kā ierobežot tādu vīramāti? Vienkārši parūpējies par viņu… Nedaudz uzmanības un “dārgās māmiņas” sirds ātri atplaukst.

Auns

Aunu problēma ir tā, ka viņi regulāri cenšas kontrolēt visu ne tikai savā dzīvē, bet arī savu bērnu dzīvēs. Šādas vīramātes pamatā rēķinās tikai ar savu viedokli. Pārliecināt Aunus par kaut ko ir gandrīz neiespējami. Jaunajai ģimenei labāk dzīvot atsevišķi no šādas vīramātes. Un jo tālāk, jo labāk. Tā viņa ātrāk nomierināsies un pārstās nepārtraukti mācīt. Satuvināšanās ar šādu vīramāti arī ir sarežģīti, jo viņi var mierīgi vedeklu nosmacēt ar savām pārmērīgām rūpēm.

Strēlnieks

No Strēlniekiem sanāk ļoti egocentriskas vīramātes. Tikt galā ar tādu sievieti ir ļoti grūti. Tāpēc svarīgi sākumā izveidot kontaktu. To var izdarīt atzīstot viņas autoritāro viedokli. Satuvināties ar šādu vīramāti arī vajag akurāti, jo viņa ātri vien var uzsēsties uz galvas savi vedeklai.

Skorpions

Šādas vīramātes ir visnotaļ ziņkārīgas. Ar viņām vajag ievērot saprātīgu distanci un izvairīties no strīdiem. Šajā ziņā svarīgi izrādīt uzmanību un taktu. Bet nav vērts strīdēties. Jo Skorpioni ir ļoti atriebīgi pēc savas dabas. Un, ja vedekla mēģinās ar viltu tikt galā ar šādu vīramāti, visticamāk viņai nepaveiksies. Vīramāte – Skorpions izdarīs visu, lai atbrīvotos no tādas meičas vai, lai padarītu viņu traku. Bet sadraudzēties ar šādu vīramāti ir pilnīgi iespējams. Galvenais ir godīgums un patiesums. To ievērojot, tu nevarēsi sev atrast labāku palīgu.

avots: lamp.im

Pievienot komentāru