Lūk, pats skarbākais, kas ir tavā raksturā, ja tic zodiaka zīmēm. Katram savs!

Mēs varam ticēt vai neticēt horoskopiem, bet katrai zodiaka zīmei piemīt savas noteiktas īpašības. Neviens šajā pasaulē nav nevainojams. Katrai zīmei ir viena rakstura iezīme, kas visus citus padara trakus.

Auns: dusmas

Tu vari būt pilns enerģijas un entuziasma, bet tu zaudē pašpārvaldi sekundes laikā. Jo vairāk tu mēģināsi atbrīvoties no šīs iezīmes, jo pamanāmāka tā kļūs. Tev steidzami jāapmeklē dusmu vadības kursi.

Vērsis: vēlme saglabāt visas lietas

To var būt pārāk daudz, un tu vienalga neļausi nevienam tās iznīcināt! Bet atceries, jo spēcīgāk tu saglabā vecas lietas, jo grūtāk jaunām ienākt tavā dzīvē.

Dvīņi: divas personības

Trūkums ir arī tava nespēja turēt mēli aiz zobiem. Tu to nedari speciāli. Vienkārši tu gribi iegūt uzreiz visu cilvēku uzticību un simpātijas.

Vēzis: savstarpīgums

Tu vienmēr gribi iegūt atpakaļ tikpat daudz emociju, cik tu esi devis otram cilvēkam. Bet dzīvē tas ne vienmēr tā strādā. Tu necieni kāda pūles, jo domā, ka ar to nav pietiekami.

Lauva: narcisms

Būt uzmanības centrā ir tavs mīļākais sporta veids, ne tā? Lai kur arī tu nedotos, tu centies būt uzmanības centrā, un tev patīk, kad visa uzmanība ir vērsta uz tevi, un tu esi galvenais. Bet tas neizsakāmi tracina visus apkārtējos.

Jaunava: kontrole

Tava mīlestība uz kontroli izrādās tavs lielākais trūkums. Tu pārvērtē vienkāršas situācijas un pārmērīgi par tām pārdzīvo. Tas ne tikai tevi padara psihiski nelīdzsvarotu gandrīz visu laiku, bet pakāpeniski arī kaitina apkārtējos.

Svari: empātija pret sliktiem cilvēkiem

Tu esi labi zināms kā saprotošs un lojāls cilvēks. Bet vēlēšanās saprast visus izspēlē ar tevi ļaunu joku – tu bieži jūti līdzi un palīdzi cilvēkiem, kuri to nemaz nav pelnījuši.

Skorpions: spēcīga pieķeršanās

Tava pieķeršanās jebkam nelīdzinās citu cilvēku emocijām. Turklāt tavu uzmanību pirmām kārtām piesaista kriminālais, traģēdija un tabu.

Strēlnieks: sava viedokļa uzspiešana

Tu esi spēcīgs, optimistisks, pozitīvs, radošs un sportisks cilvēks. Tu mīli motivēt citus. Bet te ir vajadzīgs balanss: tu bieži vien uzskati, ka visiem jādzīvo tā, kā tev.

Mežāzis: ambiciozitāte

Dzenoties pēc sava sapņa, tu vari samīt ikvienu, kas attālina tevi no mērķa. Tāpēc nebrīnies, ka tev ir tik maz draugu.

Ūdensvīrs: vēlēšanās visu labot

Pasaule ir pilna skumju un bēdu. Bet tu nevarēsi izdabāt un palīdzēt absolūti visiem. Nepiemēri sev supervaroņa formas tērpu, viņu dzīve nav tik skaista kā varētu šķist.

Zivis: emocionāls mainīgums

Tavas emocijas ne vienmēr ir racionālas, tāpēc nevajag vienmēr paļauties tikai uz tām. Iemācies vajadzīgā brīdī nomierināties un paskatīties uz situāciju skaidri.

Bet kura tava rakstura iezīme kaitina citus cilvēkus?

avots: lifter.com.ua

COMMENTS

Pievienot komentāru